Här byggs helt unika seniorboenden

Bo Aktivs energi- och miljösmarta seniorlägenheter i Mölnlycke

Efterfrågan på seniorboenden för seniorer med en aktiv livsstil ökar i en snabb takt. Bo Aktivt svarar på efterfrågan genom att bygga arkitektritade seniorlägenheter med tillgång till gym, poolområden och vinterträdgårdar. Under våren startar byggnationen av ett helt nytt seniorboende i Tyresö Strand i Stockholm och i Mölnlycke, Göteborg.
– Att hålla sig aktiv är ett framgångsrecept för seniorer som är friska och har förmågan att leva ett aktivt liv, säger Jens-R Bjaröy, arkitekt och styrelseordförande Bo Aktivt.

Bo Aktivt är ett nytt koncept på den svenska bostadsmarknaden som på utvalda platser runtom i Sverige erbjuder luftiga, moderna och ljusa seniorlägenheter. Alla bostäder är tidlösa och designade av arkitekter med lång erfarenhet och erbjuder ett brett aktivitetsutbud.
Är du intresserad av att flytta in i ett seniorboende från Bo Aktivt? Här hittar du alla lägenheter och framtida bostäder

Nybyggnation i Tyresö Strand och i Mölnlycke i Göteborg
Till våren 2019 startar Bo Aktivt byggnationen av 53 seniorlägenheter i Tyresö Strand och 87 BonTop seniorlägenheter i Mölnlycke i Göteborg. Lägenheterna har en boyta på mellan 65 och 101 kvadratmeter och i anslutning till lägenheterna byggs trädgårdar och ett poolområde där du kan välja mellan att ta ett dopp, ett glas vin, spela boule, eller bara strosa runt. Här byggs också modernt utrustade gym med tillgång till personlig tränare, fysioterapeut och bastu.
Läs mer om seniorboendet i Tyresö strand här
Läs mer om seniorlägenheterna i Mölnlycke här

”Rofyllda och aktiva rum”
I anslutning till fastigheterna kommer det också att finnas en mängd tjänster som ska förenkla vardagen för alla seniorer. Det sträcker sig från städhjälp vidare till beställning av färdiga matkassar.
– Vår vision är att boendet ska vara en plats där du har tillgång till både rofyllda rum för egentid och aktiva rum för gemenskap, men också en plan där vardagen är enkel för att du ska kunna ägna mer tid åt familj och vänner, säger Jens-R Bjaröy.
Här gör du en intresseanmälan till seniorlägenheterna i Tyresö Stand
Här gör du en intresseanmälan till seniorlägenheterna i Mölnlycke

Med Bo Aktivt kan du på utvalda platser runt om i Sverige bo i luftiga, moderna och ljusa lägenheter i direkt närhet till grönskande trädgårdar året runt. Med bland annat boulebana, pool, gym och bastu kan du också hålla dig aktiv samtidigt som du umgås med grannar och vänner.

Konceptet erbjuder lägenheter i varierande storlekar och med individuell anpassning för att du ska kunna leva och bo på dina villkor - inte på någon annans.

Just nu erbjuder vi lägenheter i Mölnlycke, Öckerö, och Tyresö - och planerar att bygga bostäder i Strängnäs, på Sarö, Rindö, Ekerö och i Åkersberga.


Kontakta oss för mer information:
+46 31 788 25 77