Sprucken skärm? Fixiphone lagar din smartphone snabbt och smidigtDet är aldrig roligt när mobilen flyger i backen och skärmen krossas eller får en repa. Men lugn, mobilreparatören Fixiphone har ett genuint teknikintresse och en kundtjänst med generösa öppettider som hjälper dig snabbt och smidigt. Välj mellan drop-in, express-service – eller varför inte skicka in mobilen med posten om tiden inte räcker till?

Vi har alla tappat mobilen någon gång. Kanske har den trillat ur byxfickan, väskan eller rentav tagit sig ur handens grepp. Ibland blir utgången lycklig, men ibland slår oturen till. Oavsett om din mobil går i tusen bitar eller du får en repa så lagar Fixiphones certifierade tekniker den snabbt, tryggt och enkelt – till superpris och med 90 dagars garanti.
Vill du laga din trasiga smartphone? Här hittar du en Fixiphone-butik nära dig

Fixiphone har sedan 2015 utfört kvalitativa reparationer av allt från iPhone 4 till de senaste modellerna iPhone X, iPhone XR, iPhone XS och iPhone XS Max. Fixiphone lagar även alla iPad-modeller och i vissa butiker även apple-datorer. I dag finns Fixiphone i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Eskilstuna, Västerås och Linköping.
Undrar du vad det kostar att laga din smartphone, iPad eller dator – eller har en fråga om öppettider? Kontakta Fixiphone här

Drop-in eller express service
Hos Fixiphone kan du välja mellan drop-in eller express-service och få din enhet lagad på bara en timme. Du kan också skicka in din mobil med posten och få tillbaka den redan nästa dag.

”Visar att du är rädd om miljön”
Caroline Bygdeson från Fixiphone menar att det inte bara är smart ur ett kostnadsperspektiv att välja att laga mobilen istället för att köpa en ny – det är också en miljöfråga.
– Vi vill vara ett miljövänligt val och laga din smartphone, istället för att bidra till konsumtionssamhället och ta av naturens resurser när du köper en ny telefon.
Laga din mobiltelefon hos Fixiphone – klicka här för att se vad det kostar

Vi lagar din smartphone, främst iPhone och iPad, men också apple-datorer. Vi har ett genuint teknikintresse som brinner för service och nöjda kunder och försöker alltid laga din mobil på bara en timme – till ett lågt pris. Reparationerna utförts av certifierade tekniker och vi ger dig dessutom 90 dagars garanti för att du ska känna dig trygg hos oss.

Kontakta vår kundtjänst dygnet runt:
Chatta med oss här
Maila oss här
Ring oss på 010 - 130 13 80

Ni hittar även oss på Facebook