Här får barnen köra lådbil – över ”Ölandsbron”

Vill barnen köra polisbil, långtradare, buss eller lastbil i sommar? På Lådbilslandet i Löttorp på Öland får alla barn köra lådbil – om de inte vill leka i lekställningar, åka karusell eller ta en flotte över vattendammen, förstås.
– Här kan vuxna njuta av solen eller en kopp kaffe medan barnen är på äventyr, säger Victoria Andersson, lådbilslandets ägare.

Öland är ett riktigt semesterparadis och solen och vindarnas ö bjuder på en mängd roliga sommaraktiviteter för hela familjen. En av de mest populära är Lådbilslandet i Löttorp som i flera decennier varit en av öns största turistattraktioner och står öppet för biltokiga och leksugna barn i princip varje dag på sommarlovet.

– Här får barnen köra bil på riktigt i en uppbyggd miniatyrstad som ringlar sig genom landskapet. De väljer själva om de vill köra vanlig bil, buss, polisbil, lastbil eller värsta långtradaren med släp, säger Victoria Andersson, lådbilslandets ägare.
När vill ni åka hit? Se öppettider och priser här

Kör buss över Ölandsbron
Lådbilslandets bilar har riktiga motorer och barnen kan tanka sin bil och köra på asfalterade vägar, över broar, genom rondeller och vägkorsningar.

– Lådbilslandet passar bäst för barn som är mellan två och tio år gamla och de kan varva bilkörandet med lek i karusellerna. De kan även tävla i hinderbanan, ta en tur med tåget eller åka flotte över vattendammen – medan mamma och pappa fikar och njuter av ledigheten.
Vill du åka till Lådbilslandet i sommar? Så hittar du hit

Lämna ett svar