Här får barnen köra lådbil – över ”Ölandsbron”

Vill barnen köra polisbil, långradare, buss eller lastbil i sommar?


Kvdbil gör det enklare än någonsin att köpa eller sälja din bil

När du ska sälja din bil, eller köpa en ny, finns det mycket att tänka på för att försäkra dig om att du gör en bra affär. Samtidigt är det ett område som är tämligen svårt att bemästra, med mycket pappersjobb och en mängd av saker som du måste ha i åtanke. Därför finns Kvdbil – som gör det enkelt för dig att göra allt på rätt sätt.

– Med oss slipper du den klassiska huvudvärken och allt går lätt till, berättar Daniel Odsberg, CCO på Kvdbil.

Så kan du känna dig som ett bilproffs vid nästa bilköp

Ska du köpa eller sälja en begagnad bil? Då är du säkert medveten om att det finns många fallgropar att ta hänsyn till. Därför har experterna på Opus Bilprovning utformat en ny, smart app, som samlar allt du behöver veta inför ditt nästa bilköp – och lite till. Dessutom presenterar bilprovningsproffsen sin besiktningsstatistik i appen, […]

Testa elektrifierad mikropendling – billigare än ett SL-kort!

Nu när semestertiderna är över och de flesta börjar gå tillbaka till jobbet fylls vägarna med bilar och skapar trängsel. Detta kan leda till frustration av att sitta i långa köer och påverkar även vårt klimat negativt. Därför har det svenska företaget MOVS nyligen lanserat en lösning för miljömedvetna mikropendlare – som dessutom är billigare än ett SL-kort. 

Ny prispolicy för parkering i Malmö – Så här påverkas du

Parkering Malmö håller just nu på att ta fram en ny prispolicy som träder i kraft i 2022/2023 och kommer bidra med förändring kring parkeringspriserna i staden. Beroende på vilken fastighetsägare du har kan du påverkas olika – Det här är vad som gäller för dig. 

Ta dina sinnen på en resa med dofter från imao-parfums

Längtar du också efter att resa iväg och få uppleva nya platser, kulturer och dofter? Imao-parfums tar dina sinnen på en resa med parfymer som förgyller ditt hem eller din bil. De subtila men långvariga dofterna är tillverkade av franska parfymmakare som inspirerats av världens vackraste destinationer.

Det här behöver du tänka på när du ska köpa fyrhjuling

Har du också tänkt att en fyrhjuling skulle underlätta arbetet på gården? Eller har du tonåringar som längtar efter friheten ett fordon innebär och du vill hemskt gärna slippa skjutsa dem överallt? Ta hjälp av denna guide från experterna på 24 fritid för att göra rätt val!

Marie, 66: ”Vi kan vara ute i naturen med bekvämligheterna nära till hands”

“En husbil är en fantastisk chans att lära känna vackra Sommarsverige på ett helt nytt sätt”

Välj rätt däck – både för miljön och säkerheten

Att välja rätt däck för dina aktuella förutsättningar är avgörande för att kunna framföra ditt fordon på ett så säkert och miljövänligt sätt som möjligt. Det är dock många faktorer som påverkar och det kan vara svårt att veta vilka däck som passar just dig. Här förklarar experterna på Däckteam i Sverige AB vad du bör hålla i tankarna när du väljer och byter däck.

Så gör du rätt med digital parkering – och undviker böter

– Tidigare kunde du få en kontrollavgift för att din biljett inte var synlig. Numera är det viktigt att du skriver rätt registreringsnummer i betalautomaten, säger Agneta Weimarsson, kommunikationschef.