Det här behöver du tänka på när du ska köpa fyrhjuling

Har du också tänkt att en fyrhjuling skulle underlätta arbetet på gården? Eller har du tonåringar som längtar efter friheten ett fordon innebär och du vill hemskt gärna slippa skjutsa dem överallt? Ta hjälp av denna guide från experterna på 24 fritid för att göra rätt val!

Marie, 66: ”Vi kan vara ute i naturen med bekvämligheterna nära till hands”

“En husbil är en fantastisk chans att lära känna vackra Sommarsverige på ett helt nytt sätt”

Välj rätt däck – både för miljön och säkerheten

Att välja rätt däck för dina aktuella förutsättningar är avgörande för att kunna framföra ditt fordon på ett så säkert och miljövänligt sätt som möjligt. Det är dock många faktorer som påverkar och det kan vara svårt att veta vilka däck som passar just dig. Här förklarar experterna på Däckteam i Sverige AB vad du bör hålla i tankarna när du väljer och byter däck.

Så gör du rätt med digital parkering – och undviker böter

– Tidigare kunde du få en kontrollavgift för att din biljett inte var synlig. Numera är det viktigt att du skriver rätt registreringsnummer i betalautomaten, säger Agneta Weimarsson, kommunikationschef.

Det här bör du tänka på inför vårens däckbyte: “Väldigt viktigt”

Nu är det dags att byta från vinter- till sommardäck – något som för många kan vara ett påfrestande moment som i slutändan lämnar mycket att önska. Att låta experter likt Ahlberg Bil ta hand om det istället kommer med många fördelar; såsom säker förvaring och däckbyten i högsta kvalitet.

Drömmer du om ett välsorterat snyggt garage? Nu kan du få det

När vi spenderar allt mer tid i våra hem har husets alla ytor fått en allt större betydelse. Vi tar oss tid till att rensa ut, organisera och fixa till. En yta som många gånger prioriteras bort är garaget, en plats med stor potential.
– Nu finns tiden till att sortera upp garaget och skapa det där drömgaraget man länge velat ha, säger Lars Edwardsson vd Verktygsboden.

Här är drömutbildningen för dig som är intresserad av flygplan och teknik

Är du flyg- och teknikintresserad och drömmer om att arbeta i en snabbrörlig, utmanade och internationell bransch? Då kan gymnasieutbildningen eller yrkeshögskolan på Flygteknikcenter i Ljungbyhed vara något för dig.

Framtid möter dåtid i Leifs eldrivna P1800

“El är bekvämt och pålitligt. Jag får en fin gammal bil som kräver minimalt med underhåll, inga tändstiftsbyten, sura fördelare eller kladd med oljor. Det här är framtiden.”

Hitta nya smultronställen med din egen husbil

Husbilar blir allt mer populära och inte att undra på – de ger dig möjlighet att återupptäcka dina favoritdestinationer helt på egna villkor. Med husbil är det du som bestämmer och enklare blir det faktiskt inte.

Volvo bjuder på ett års el till laddhybrider

I dag finns Volvos alla sju modeller som laddhybrider och företaget bjuder nu på bilens elförbrukning under det första året.