Här finns McLarens exklusiva sportbilarSport- och superbilstillverkaren McLaren utmanar sportbilsvärlden gång på gång. Den som vill bli ägare till en av biltillverkarens exklusiva sportbilar bör söka sig till McLaren Stockholm, superbilens exklusiva återförsäljare och auktoriserade servicepartner i Norden.

– McLaren har ett helt unikt dna. Bilen kom från racerbanan till bilvärlden och inte tvärtom som hos många andra biltillverkare, säger Gustav Leuhusen, Brand Manager på McLaren Stockholm.

Det var med den ikoniska McLaren F1, med en toppfart på 386 kilometer i timmen, som McLaren på 90-talet utmanade sportbilsvärlden. Autoropa utsågs redan då till en av få utvalda auktoriserade servicepartner av denna unika superbilen. När McLaren några år senare gjorde en satsning på biltillverkning blev McLaren Stockholm, numera dotterbolag till Autoropa, exklusiv återförsäljare och auktoriserad servicepartner för McLaren i Norden.
– Det är en otrolig stolthet och möjlighet för oss. McLarens bilar har en unik teknisk design, säger Gustav.

Vill du se vilka bilar som finns hos McLaren Stockholm just nu? Klicka här

McLaren Stockholm är en del av Autoropafamiljen som är en exklusiv importör och auktoriserad återförsäljare för bilar som Ferrari, Maserati och Bentley, samt auktoriserad servicepartner för Mercedes-Benz, Jaguar och Land Rover.

Utbildade av McLaren
Att McLaren Stockholm är auktoriserad servicepartner har en rad fördelar för den som väljer att bli ägare till en av bilarna, menar Jacob Mörne, General Manager på McLaren Stockholm.
– När sportbilarna behöver underhåll har vi den senaste tekniken och uppbackningen från McLarens fabrik i England för att på våra serviceanläggningar i Stockholm och Malmö göra alla mjukvaruuppdateringar som krävs. Våra servicetekniker har alla varit på plats i England och utbildats av McLaren.

”En dröm för många”
Eftersom McLaren Stockholm har en direkt kontakt med McLarens fabrik kan de erbjuda sina kunder en exklusiv möjlighet.
– Tillsammans med kunder brukar vi besöka McLarens fabrik i England där vi presenterar bilarna närmre på plats. Det är något speciellt att gå runt i fabriken, få se F1-teamet som jobbar med sina bilar. Kunderna erbjuds en heldag på fabriken och att provköra hela modellutbudet på bana. Vi har fått väldigt bra respons på detta, det är en unik upplevelse, säger Gustav.
– Den som vill har också möjlighet att specificera sin sportbil på plats – precis som man vill ha den, oavsett om det är att få bilen i sin drömfärg eller ta fram en helt unik inredning. Det är en dröm för många, avslutar Jacob.

Drömmer du om att designa en McLaren? Kontakta McLaren Stockholm här för mer information

McLaren Stockholm är officiell importör, exklusiv återförsäljare samt auktoriserad servicepartner för McLaren i Norden.
Vi är ett helägt dotterbolag till Autoropa.

Vårt samarbete med McLaren sträcker sig tillbaka till slutet av 90-talet,
då Autoropa blev ett av få företag i världen som fick auktorisering att serva superbilen McLaren F1.

Ni hittar oss och vårt modellprogram i vår butik på Grev Turegatan 5 i Stockholm.

Välkommen in för en visning eller kontakta oss för mer information.