Hitta ditt nya drömhus bland Landsbrovillans nya fritidshusmodeller

Drömmer du om ett alldeles eget smultronställe? Nu har Landsbrovillan tagit fram 18 nya arkitektritade modeller av fritidshus i villakvalitet. Du kan helt anpassa huset efter dina behov – oavsett om du behöver ett gästrum, uterum eller vill kunna bo i din frizon året runt.

Landsbrovillan är det trygga småländska familjeföretaget med en unik förmåga att anpassa hus efter sina kunder. Somliga prioriterar ett stort och härligt uterum, medan andra behöver flera gästrum för nära och kära. Det kan vara så att du har ett önskemål som förändras med tiden och behöver ett hus som kan växa i etapper – där särskiljer sig Landsbrovillan.

– Vi ritar kundanpassade hus som kan växa med både plånbok och behov. Det upplever jag som unikt på fritidshusmarknaden. Du planerar smart och börja med själva huset och kan sedan lägga till ett uterum eller gästrum när du vill, säger Andreas Lundgren på Landsbrovillan.

Läs mer om Landsbrovillan här

Med Landsbrovillan kan du studera deras urval av fritidshus i lugn och ro, planera efter dina önskemål och behov och sätta din prägel på huset tillsammans med deras konstruktörer.

Den höga anpassningsbarheten gör också att man kan få ett fritidshus som passar dig och platsen just du bygger på. Det kan vara allt från modernt och avskalat med svart stående eller liggande panel, med stora fönsterpartier eller skjutdörrar samt falsat plåttak med pulpettak – eller i New England-stil med vit liggande panel och fönster med vackra spröjs.

– Alla fritidshus är också handikappanpassade och uppfyller dagens krav på ett modernt boende. Det finns något för alla, oavsett vilka behov och smak man har med andra ord.  

Landsbrovillans nya fritidshusmodeller finns nu tillgängliga. Kanske är det här du hittar ditt drömhus?

Landsbrovillan är familjeföretaget med generationers erfarenheter av husbyggande. Under många år har vi tillverkat fritidshus under namnet Landsbrostugan, men i dag gör vi ingen skillnad på villor och fritidshus. Det är ju självklart att ett nytt hus ska ha samma bekväma standard och kvalitet, varje dag, året runt. Vi bygger helt enkelt vackra hus för olika ändamål.

Läs mer om Landsbrovillan här