Knepet: Så gör du ditt hem smartareBrukar du förlägga dina nycklar, tappa matkassarna i backen samtidigt som du försöker öppna dörren och missa viktiga hemleveranser och meddelanden på anslagstavlan i trapphuset? Nu kan det tillhöra det förflutna då KONE utvecklat en smart lösning, Residential Flow, som kan öppna nya dörrar – bokstavligt talat.

Handla, ta emot paket, flytta, åka hiss och hålla koll på om vattnet i fastigheten stängs av är vardagssaker som alla som bor i en lägenhet behöver göra. Om du nästa gång vill slippa missa viktig information från din fastighetsvärd, springa och öppna dörren för din middagsgäst, svärmor, ett bud eller öppna dörren själv när du har händerna fulla kan det var en god idé att testa KONEs smarta lösning Residential Flow.

KONE tillhandahåller branschledande hissar, rulltrappor, rullband, portar och automatiska dörrar som hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt. Nu har de även utvecklat en smart lösning som kan göra det möjligt för dig att öppna ytterporten, som ser till att du aldrig mer behöver vänta på hissen och kan ta del av viktig information från fastighetsskötaren – med din smartphone.
Läs mer om KONEs smarta lösningar

Så blir det enklare att komma hem
Residential Flow finns att välja i tre former; KONE Access för att kontrollera dörrar och hissar, KONE Visit för att ge besökare åtkomst till ditt hem och KONE Information för att ta del av allt från väder och nyheter till viktig information som rör ditt bostadshus.

 • Öppna dörrar fast du inte är hemma
  Via din smartphone kan du öppna din port från platsen du befinner dig på och du kan även se vem gästen är. Detta styrs genom ett anslutet videosystem med hög upplösning så att du tydligt ser vem besökaren är. Automatiserade dörrar låses upp och öppnas automatiskt men även traditionella, icke-automatiserade dörrar kan bli uppgraderade så att de fungerar med KONEs system.
 • Vänta aldrig i onödan
  Porten får en signal från din smartphone via Bluetooth om att du är på väg in och samtidigt kallas hissen ned och hissdörren öppnas automatiskt. Hissen känner igen dig och tar dig sedan till din våning – utan att du behöver trycka på en knapp.
 • Få viktig information direkt i mobilen
  Tack vare notiser från din fastighetsägare till din mobil får du alltid reda på viktig information som rör ditt bostadshus. Informationen plingar till i din smartphone i realtid och allting loggas för att du ska få stenkoll.
  Vill du veta mer om Residential Flow? Klicka här

KONE_logo_21_5_blue_cmyk

Om oss
Tillsammans med våra partners stärker vi kontinuerligt vår position som innovationsledaren i vår bransch. Tack vare vår forskning och utveckling innehar KONE mer än 3 000 patent inom våra olika verksamhetsområden.

Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow®. Tillsammans med våra partners och kunder över hela världen utvecklar vi innovationer och nyheter som bidrar till att byggnader och flödet förbättras så att våra städer blir bättre platser att leva i

Kontakt
Varmt välkommen att kontakta oss!

Tel: 0771-50 00 00
E-post: kundcenter@kone.com