Louise Karlsson: ”Det är viktigt att må bra både fysiskt och psykiskt”

Träning, bra mat, egentid och kompletterande kosttillskott – det är elitsimmaren Louise Karlssons framgångsrecept för att hitta balans i livet. Hon äter VitaePro varje dag för att hålla sig i form och berättar att det ger henne det lilla extra för att orka med.
– Jag orkar hålla mig på topp både i träningen, på jobbet och som mamma, säger hon.

Att hålla sig aktiv och äta nyttigt är a och o för att kroppen ska må bra. Det kan dock vara en utmaning att få i sig rätt kost precis varje dag; därför är det en bra idé att komplettera med ett kosttillskott så att kroppen får det den behöver. Elitsimmaren Louise Karlsson äter VitaePro varje dag för att säkerställa att hon får i sig rätt mängd viktiga näringsämnen.

Får du i dig tillräckligt? Läs mer om VitaePro här

Louise Karlsson har varit en stjärna på sporthimlen i decennier. Hon blev världsmästare i simning hemma i Göteborg 1997 och har sedan dess satt både världsrekord och tävlat i världens mest prestigefyllda idrottsevenemang; både i Barcelona 1992 och Atlanta 1996. I dag håller hon sig fortfarande aktiv med träning, jobb – och som mamma till William.

– Träning har alltid varit en stor del av mitt liv och jag planerar att fortsätta hålla mig aktiv i många år framöver. Nu behöver jag dessutom hålla mig i form för att orka hålla samma tempo som min son, därför är det viktigt att jag har en välfungerande kropp utan ömma muskler.

Erbjudande: Prova VitaePro med 50 % rabatt eller 159 kr + gåva. Läs mer

Ett väldokumenterat kosttillskott
Genom idrotten och ett stort intresse för bra kost har Louise alltid varit noga med vad hon stoppar i sig. Hon berättar att VitaePro är det mest sålda kosttillskottet i Sverige.
– Det känns tryggt att veta att det jag äter är väldokumenterat och innehåller säkra ingredienser.

Efter en paus har Louise tagit upp tävlingssimmandet igen. Hon tränar löpning och tycker om långa promenader. Utöver sitt arbete som event- och kundansvarig arbetar hon ibland som expertkommentator på TV och tillbringar så mycket tid som möjligt med sin familj.
– Det handlar om balansen mellan jobb, fritid, träning och vila. Utöver barn, jobb och träning prioriterar jag ensamtid för att samla energi. ViteaPro ger mig extraboosten jag behöver för att känna mig pigg och må bra.

Som Sveriges mest sålda och ett av de mest populära kosttillskotten i hela Norden, har VitaePro tusentals nöjda användare. Hela 9 av 10 kunder är så nöjda med VitaePro att de gärna rekommenderar produkten till andra och hela 84% av våra kunder har upplevt en ändring i sin aktivitetsnivå efter att de provat VitaePro.

VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. Förutom vitamin B12 och C innehåller VitaePro en rad ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen, bland annat muskler och leder.

Just nu får du halva priset på första försändelsen av ViteaPro, 159 kr (ordinarie 318 kr), i andra försändelsen får man en magnesiumprodukt som heter Cal-Mag utan extra kostnad.

Läs mer och ta del av erbjudandet här

VitaePro innehåller ingredienser med effekt på:

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.

MUSKLER  VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.

MINSKAD TRÖTTHET:  VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.

IMMUNSYSTEM:  VitaePro innehåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.

HJÄRTA: VitaePro innehåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag)

SKYDDAR CELLERNA:  VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.