Effektiv bakteriedödande och virushämmande sårsprayHuden får utstå många påfrestningar och det är viktigt att ta hand om den ordentligt. Speciellt under våren när cyklar och nya gympaskor åker fram kan det bli många små sår. Effigerm First Aid desinficerande spray med hypoklorsyra som förutom dödar bakterier och hämmar virus också påskyndar läkningen av sår.

Inför våren kan det vara bra att uppdatera sitt medicinskåp med nödvändigheter. Det blir lätt många skrubbsår när cyklarna dras fram ur garaget igen och barnen ger sig ut på äventyr i lekparker och skogar.

Med Effigerm First Aid är du förberedd på att enkelt behandla uppskrapade små knän och skavsår. Den desinficerande sprayen är helt alkoholfri och fri från konserveringsmedel.

Så behandlar Effigerm First Aid sår

Även effektiv i sjukdomstider
Bra att veta är att Effigerm First Aid också kan vara ett bra alternativ till handsprit eftersom den förutom att vara 99,99 procent bakteriedödande även är virushämmande. Till motsats till handsprit så är den heller inte uttorkande.

Läs mer om hur Effigerm First Aid fungerar som handsprit här

Sprayen innehåller ämnet hypoklorsyra som också finns naturligt i kroppen. Det är samma ämne som våra vita blodkroppar producerar för att bekämpa bakterier, virus och infektioner. Sprayen är skonsam både mot dig och naturen, innehållet är biologiskt nedbrytbar.

Räcker länge
En sprayburk beräknas räcka till ungefär 999 sprayningar och behöver inte masseras in. Den är helt ofarlig att svälja eller andas in. Den är därför perfekt att alltid ha nära till hands och kan användas av hela familjen.

Effigerm finns att köpa på Kronans apotek, apotea.se och apoteket.se

Effigerm First Aid är en rengörande och desinficerande gelspray som kan användas av hela familjen, från 0 år. Den är alkoholfri och perfekt att använda som alternativ till handsprit eftersom sprayen är bakteriedödande och virushämmande.

Effigerm First Aid spray säljs på Kronans apotek, apotea.se och apoteket.se.