Effektiv bakteriedödande och virushämmande sårspray

Under sommaren får huden utstå många påfrestningar, myggbett, skavsår, solsveda och skrubbsår för att nämna några. Effigerm First Aid desinficerar och rengör samtidigt som den stillar klåda. Den speciella ingrediensen i Effigerm First Aid är hypoklorsyra som är både bakteriedödande (99,9%) och virushämmande. Dessutom påskyndar den läkning av sår. Allt detta samtidigt som den är så skonsam att den kan användas från 0 år.

Effigerm First Aid är en spray så du behöver inte vidröra huden som kanske är öm eller sårig. Hypoklorsyra som Effigerm innehåller hämmar även svamptillväxt. När du uppdaterar medicinskåpet så bör Effigerm First Aid Spray ha sin givna plats. Du får så många bra egenskaper i en enda produkt.
Den är helt alkoholfri och fri från konserveringsmedel.

Så behandlar Effigerm First Aid sår

Även effektiv i sjukdomstider
Bra att veta är att Effigerm First Aid också kan användas som alternativ till handsprit eftersom den förutom att vara 99,99 procent bakteriedödande även är virushämmande. Till motsats till handsprit så är den heller inte uttorkande.

Läs mer om hur Effigerm First Aid fungerar som handsprit här

Sprayen innehåller ämnet hypoklorsyra som också finns naturligt i kroppen. Det är samma ämne som våra vita blodkroppar producerar för att bekämpa bakterier, virus och infektioner. Sprayen är skonsam både mot dig och naturen, innehållet är biologiskt nedbrytbar.

Räcker länge
En sprayburk beräknas räcka till ungefär 999 sprayningar och behöver inte masseras in. Den är helt ofarlig att svälja eller andas in. Den är därför perfekt att alltid ha nära till hands och kan användas av hela familjen.

Effigerm finns att köpa på Kronans apotek, apotea.se och apoteket.se

Effigerm First Aid är en rengörande och desinficerande gelspray som kan användas av hela familjen, från 0 år. Den är alkoholfri och perfekt att använda som alternativ till handsprit eftersom sprayen är både virushämmande och bakteriedödande.

Effigerm First Aid spray säljs på Kronans apotek, apotea.se och apoteket.se.