Öka ditt välbefinnande och håll virus borta med luftrenare från Kleenair


Allt fler rapporter visar att luftkvalitet har stor påverkan på hur vi mår. Fukt- och mögelskador, rengöringsprodukter, pollen och virus försämrar inomhusmiljön och bidrar till att vi andas in partiklar som inte är hälsosamma för oss. KleenAir luftrenare renar inte bara luften, utan bidrar även till ett ökat välbefinnande. 

– Våra noga framtagna luftrenare har ett av marknadens effektivaste flerfiltersystem, säger Håkan Hedenbergh på KleenAir. 

 

Visste du att många material som vi bygger och inreder våra hem med avger mer eller mindre giftiga utsläpp? Det visar ny forskning som belyser det ökade problemet med koncentrerade föroreningar i bostäder, enligt Håkan Hedenbergh på KleenAir. Det i sin tur leder till att allt fler av oss kan utveckla astma och allergier. 

– Idag tillbringar vi väldigt mycket tid inomhus. Exempelvis sanitetsprodukter som kemiska rengöringsmedel kan bilda föroreningar om ventilationen inte är tillräckligt bra.

Håkan förklarar att även fuktskador och mögel kan utgöra stora problem för luftkvaliteten.

– Mögel fäller ut toxiska ämnen som kan ge allvarliga hälsoeffekter. Därför krävs välbeprövade åtgärder för att verkligen tackla samtliga partiklar.

Se hela utbudet av luftrenare från KleenAir här

Avlägsnar 99,97 procent av partiklarna
Lösningen på problemen finns i välutvecklade och kostnadseffektiva luftrenare. Luftrenarna från KleenAir har upp till sex olika filter som avlägsnar 99,97 procent av partiklar större än 0,3 mikrometer.

– Med fotokatalytiska luftrenare och dess inbyggda UVC-ljus får du en kostnadseffektiv rening av luften från bakterier, virus, mögel, svamp och tobaksrök. Metoden möjliggör till exempel att du som pollen- och dammallergiker får ren luft i hemmamiljö och därmed betydligt mindre besvär.

Just nu har KleenAir ett supererbjudande på KA20 och KA80 – se det här

Ökar ditt välbefinnande
Vilken luftrenare som passar dig bäst beror helt på storleken på den miljö du vistas i och vilken ventilationsgrad utrymmet kräver. KleenAir luftrenare kan användas i stort sett var som helst – oavsett om det är sovrummet, kontorsrummet, väntrummet eller förskolan som ska renas.

Något som överraskar många är den välbefinnande effekten som jonisering medför vilken även ökar syreupptagningen med upp till 20%.

– Det är bevisat att jonisering ger ett ökat välbefinnande och arbetskapacitet, därför passar våra luftrenare precis lika bra i hemmamiljö som på arbetsplatsen. Jonisering kan liknas med  naturens eget sätt att rengöra luft och har samma teknik. Många upplever till exempel att luften är extra klar och krispig efter ett åskväder, och det är ingen slump utan helt enkelt jonisering, avslutar Håkan Hedenbergh.

KleenAir luftrenare renar luften från gifter genom flerfiltersystem, UVC lampa samt jonisering. Pollenallergiker får ren luft i hemmiljö och därför mindre besvär. Du är varmt välkommen att kontakta KleenAir för vidare information på telefonnummer 08-562 409 90 eller via mail på info@kleenair.se.