Nu kan du köpa schysstare skinkaNu finns Bröderna Nilssons påläggssortiment ”Schyssta” i de svenska kyldiskarna.
Pålägget är, precis som det låter, lite schysstare.
– Det är en fantastiskt god skinka, utan tillsatta E-nummer helt enkelt, säger Maria Adolfsson, marknadschef.

Bröderna Nilssons goda pålägg är en vanlig syn i de svenska hemmen. Det schyssta sortimentet är, förutom att vara fritt från tillsatta E-nummer, tillverkat på kött från svenska gårdar. Det lanseras nu som Brödernas Schyssta.    
Vill du veta mer om sortimentet? Klicka här

Maria Adolfsson är marknadschef hos Bröderna Nilsson. Enligt henne ligger storsatsningen med ett mer hälsosamt påläggsalternativ helt rätt i tiden eftersom vi blir allt mer medvetna om vad vi stoppar i oss. Sortimentet är även ett resultat av en stor efterfrågan hos konsumenterna. 
– Produkterna håller genomgående hög kvalitet med noggrant utvalda råvaror och i vårt nya sortiment har vi lyckats bevara den goda smaken utan att använda tillsatta E-nummer. Det schyssta sortimentet har dessutom lika lång hållbarhet som många av konkurrenternas produkter, vilket vi är väldigt nöjda med, säger hon.

Samma goda smak
Brödernas Schyssta består av sammanlagt 16 olika smakvarianter med allt från basturökt och fondkokt skinka till olivmortadella och gourmetgrillad kalkon. Med start den här veckan kommer du att kunna hitta det nya sortimentet i matvarubutikernas kyldiskar över hela Sverige.

Klicka här för att se fler av Bröderna Nilssons produkter

Bröderna Nilsson Delikatesser är synonymt med anrika traditioner och genuint hantverk.
Vi är stolta över den kokkonst som gått i arv genom generationer,
samtidigt går vi framtidens innovationer till mötes med entusiastiska steg.
Enligt oss är endast det bästa gott nog!

Läs mer här