Så får du hjälp med att minska midjemåttet

Mer än hälften av Sveriges befolkning är överviktig och för dig som på egen hand vill gå ner i vikt väntar en resa som ofta kommer med en tung suck på köpet.
Med en enkel metod kan du minska både siffrorna på vågen och måttet runt midjan.
– Vi kan erbjuda dig en effektiv viktnedgång med en mild och snäll procedur, säger Ali Dalfi, läkare på Gastroklinik.

Nära hälften av alla svenskar är överviktiga och lika många har förmodligen någon gång testat en diet eller bantat i syfte att minska det egna midjemåttet eller siffrorna på vågen – ofta med ett uteblivet resultat. Att misslyckas med att gå från ohälsosam till hälsosam är ofta enklare än att lyckas – något som kan härledas till att vi i dag äter mer och rör på oss mindre.
– Om du är överviktig hindras du inte bara ofta i din vardag utan du kan även drabbas av diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, stroke, psykisk ohälsa, ledvärk och artros, samt ökad risk för olika cancerformer. Vi vill hjälpa dig att nå din idealvikt med en högklassig service, säger dr. Ali Dalfi,  på Gastroklinik.

Vill du se vad Gastroklinik kan hjälpa dig med? Klicka här

Gastroklinik är en nyöppnad och toppmodern kirurgisk klinik med lokaler vid Dragörkajen i Limhamn i Malmö. Med den senaste teknologin och de bästa produkterna på marknaden vill de bli marknadsledande inom fetmabehandling.
– Vi ställer höga krav på vår sjukvårdspersonal. Utöver deras erfarenhet har de genomgått utbildning för de behandlingar som vi erbjuder, säger dr.Ali Dalfi.

”Fyller ut magsäcken”
En gastrisk ballong är en icke-kirurgisk behandlingsmetod av övervikt som du som är över 18 år och överviktig kan genomföra. Via ett endoskop och med lugnande medel placeras en silikonballong fylld med en steril koksaltslösning i magsäcken. Eftersom ballongen delvis fyller ut magsäcken ger den dig en större mättnadskänsla – som kan leda till en tre gånger större viktminskning än den som kan ges av enbart diet och motion. Det görs uppföljningar och efter sex till tolv månader tas ballongen bort på samma sätt som den sattes in.
– Ofta kan du gå ned 15 till 40 kilo i vikt på sex till tolv månader beroende på vilken ballong som väljs i samråd med din läkare. Vad som är viktigt att veta är att ballongen i sig inte har någon viktpåverkan utan ger enbart en mättnadskänsla som hjälper dig att äta mindre portioner. För att du ska få en optimal effekt krävs att du är motiverad och engagerad inför en livsstilsförändring som innefattar både kost och rörelse, säger dr. Ali Dalfi.

Gastroklinik satsar på att bli den mest välrenommerade premiumkliniken i Skandinavien.
– Vi når vår vision genom att ställa höga krav på våra medarbetare, vår service och våra produkter samt hållas oss uppdaterade. Vi lyssnar alltid på våra kunders önskemål och strävar efter att tillmötesgå dessa så långt det är möjligt, säger dr. Ali Dalfi.

Vill du boka en konsultation redan i dag? Klicka här

 

Gastroklinik bildades 2017 och vår vision är att vara den mest välrenommerade kirurgiska klinik i Skandinavien och bli marknadsledande inom fetmabehandling. Vi använder oss av den senaste tekniken och de bästa produkterna på marknaden. Vi ställer höga krav på vår sjukvårdspersonal. Utöver deras utbildningar samt erfarenhet, har de genomgått utbildning för behandlingar som vi erbjuder.