Så kan du vinna drömhuset – för 2,3 miljoner

Att bygga sitt eget hus från grunden är ett stort beslut och det är mycket som ska stämma innan man tar steget. Det är ett projekt som kräver både planering och tid, men framför allt pengar; något som trähustillverkaren Anebyhusgruppen är väl medveten om. I år firar de sitt 75-årsjubileum och vill därför passa på att hylla sina kunder genom att lotta ut materialsatsen till en lycklig vinnare – till ett värde upp till 2,3 miljoner kronor.

Har du bestämt dig för att bygga ditt eget hus, men känner dig osäker på vart du ska börja och vilken hustillverkare du ska välja? Då behöver du inte grubbla längre. I år fyller nämligen Anebyhusgruppen hela 75 år; något som ska firas stort genom att ge alla som skriver avtal under 2020 chansen att vinna materialsatsen till sitt hus – till ett värde upp till 2,3 miljoner kronor.

”Vill ge tillbaka till alla fantastiska kunder”
Anebyhusgruppen byggde sitt första trähus i Småland för 75 år sedan och är idag en av Sveriges äldsta trähustillverkare, med gedigen kunskap och erfarenhet i bagaget. Just nu bor mer än 30 000 familjer i ett Anebyhus och det vill man fira stort.

– Vi kände att vi ville göra något riktigt storslaget inför vårt 75-årsjubileum för att ge tillbaka till våra fantastiska kunder, som gör det möjligt för oss att få fortsätta bygga hus – och vad är egentligen bättre än att vinna sitt absoluta drömhus? Vi bestämde därför att alla som väljer att skriva ett avtal med oss under 2020 automatiskt är med i en utlottning där vinnaren får hela materialsatsen. Förra året skrev vi 105 avtal så chansen att vinna är väldigt stor, säger Elin Ivarsson, marknadskommunikatör på Anebyhusgruppen.

Här kan du läsa mer om hur du deltar i utlottningen 

3 stilar – 60 husmodeller
Hur just ditt drömhus ser ut är självklart individuellt och Anebyhusgruppen erbjuder därför arkitektritade trähus i olika stilar, där varje detalj är noga utvald av en inredningsarkitekt. Modernt, sekelskifte eller klassiskt – du väljer.

– Våra husdesigners har tänkt på allt från golv, till dörrknoppar och skåpsluckor för att du ska kunna få ett skräddarsytt hus enligt dina önskemål. Du kan också välja fritt bland alla tre stilar, så att du till exempel får ett sekelskifteshus på utsidan men med modern inredning. Det gör oss unika mot våra konkurrenter, avslutar Ivarsson.

Anebyhusgruppen AB, med varumärkena Anebyhus och Fokus har huvudkontor och produktionsanläggningar i Åseda – och är en av Sveriges äldsta trähustillverkare. Anebyhusgruppen producerar och marknadsför genomtänkta, prefabricerade styckehus, grupphus och volymhus för den svenska marknaden. Som hustillverkare har vi goda möjligheter att bidra till en hållbar värld. Vi på Anebyhusgruppen jobbar aktivt för att minska materialsvinnet, göra klimatsmarta val och öka kvaliteten för att framtidens hus ska vara hållbara i generationer.

Läs mer här