Så ser den nya generationens tandvård ut

Det ska aldrig kännas jobbigt att gå till tandläkaren. Aqua Dental är tandvårdskedjan som visar att tandvård inte alltid behöver se ut på samma sätt. 

Att gå till tandläkaren är något som för många känns jobbigt och besvärligt. Det är något som bara måste bli gjort. Tandvårdskedjan Aqua Dental har som målsättning att förändra tandvården, göra den tillgänglig för alla och på så sätt öka antalet årliga tandvårdsbesök. Genom att få fler människor att gå till tandläkaren regelbundet kan eventuell problematik upptäckas och åtgärdas i tid och på så sätt kan omfattande behandlingar och stora kostnader för både individ och samhälle undvikas.  

– Vi vet, att gå till tandläkaren är kanske inte det mest rafflande man kan göra. Det ska bara bli gjort. Men en sak ska du veta, vi ser fram emot ditt besök. Får vi äran att ta hand om dina tänder kommer du att lämna vår klinik med ett leende på läpparna, säger Philip Gay, klinikchef på Aqua Dental Malmö.  

Tandläkare utöver det vanliga
Kliniken har 15 behandlingsrum och för att göra det så enkelt som möjligt att gå till tandläkaren är både vuxna och barn välkomna. Hemligheten bakom att kunna erbjuda den bästa och tryggaste tandvården är en kombination av modern teknik, välbeprövade metoder och tandläkarnas erfarenhet.

– Vi vill ge patienten en trygg inställning till tandvården redan från början. Vi erbjuder såväl barn som vuxna hela paketet när det gäller tandvård. För vare sig det handlar om en osynlig tandställning, skalfasader, akutbesök eller ett vanligt hygienistbesök är vårt uppdrag att ge dig landets bästa tandvård, säger Philip Gay. 

Ökad tillgänglighet och en klinik utöver det vanliga
Att Aqua Dentals klinik ligger i Hansa är ingen slump. Tillgänglighet är en av tandvårdskedjans ledord och de vill sänka trösklarna och få fler personer att gå regelbundet till tandvården genom att ha kliniker på centrala adresser, generösa öppettider och välkomnande miljöer. Aqua Dental visar med sin nya klinik i Malmö upp en ny generations tandvård. Kliniken och dess utformning är ett steg som i kombination med erfarna tandläkare, modern teknik och en personlig service utöver det vanliga ska göra tandvårdsbesöket mer än behagligt.  

Tandvårdskedjan visar att tandvård inte behöver se ut på samma sätt. Deras klinik ligger i citykvarteret Hansa i Malmö. Patienter med ett vaksamt öga kan påminnas om hotellobbys i New York vilket inte är konstigt efter klinikkonceptet är framtaget av designstudion Specific Generic som även tagit fram Acnes och On Runnings flaggskeppsbutiker världen över. Klinikerna är smakfullt inredda och ger ett inbjudande intryck som för tankarna långt ifrån en traditionell vårdinrättning.  

– Kliniken är toppmodern och det nya klinikkonceptet ger en känsla av lugn och trygghet, samtidigt som det känns lyxigt. Det ska bli roligt att i framtiden få utöka personalstyrkan och på så sätt möta kraven och fortsätta erbjuda våra patienter tandvård av högsta kvalitet, vi märker att patienterna uppskattar att vi har öppnat, säger Philip Gay. 

Aqua Dental är tandvårdskedjan som med ett brett tandvårdsutbud kan hjälpa dig oavsett om du behöver hjälp med allmäntandvård, förebyggande behandlingar, akuta besvär, estetiska behandlingar eller specialisttandvård. Du hittar Aqua Dental i Hansa på Södra promenaden 69. Du är alltid välkommen till Aqua Dental. Kom in och ta del av framtidens tandvård.