Så snabbt fick Daniel, 40 år, tillbaka sitt hår – med en hårtransplantation

Att tappa 100 hårstrån varje dag är fullt normalt, men tappar du mer än så kan du lida av håravfall. Daniel, 40, började få vikar tidigt och tappade sitt hår mitt på huvudet. Det var då han bestämde sig för att göra en hårtransplantation hos Nordic Hair Clinic – och resultatet är slående.

– Jag är glad att jag gjorde en hårtransplantation, berättar han.

Ärftlighet, stress, sjukdom eller vitaminbrist kan göra att du tappar ditt hår och att det du får behålla blir tunt och sprött. I riskzonen finns såväl män som kvinnor i alla åldrar. Daniel, 40 år, började få markanta vikar tidigt och tappade därefter sitt hår mitt på huvudet. För att få tillbaka sin tidigare kalufs bestämde han sig för att göra en hårtransplantation hos Nordic Hair Clinic.
– Jag hade en bekant som gjort en hårtransplantation på kliniken och fick ett bra resultat. Då gick jag dit på en kostnadsfri konsultation och där bokade jag en tid direkt, berättar han.
Vill du boka en tid för en kostnadsfri konsultation? Klicka här

Nordic Hair Clinic är en ledande hårklinik inom hårtransplantation med kliniker i Stockholm, Göteborg och Istanbul. Här använder hårspecialister en modern teknik för hårtransplantation – med ett permanent resultat. Maggie Stolt från kliniken beskriver hur deras behandlingar ger patienterna en riktig självförtroendeboost.
– Vi ser att du som gör en hårtransplantation blir lyckligare och att självförtroendet växer när du blir mer bekväm med dig själv, utan att oroa dig för i vilken vinkel du blir sedd.
Vill du också göra en hårtransplantation? Läs mer om hur det funkar här

Så funkar det
Vid en hårtransplantation flyttas hårsäckar från ett område med mycket hår, till exempel nacken, till det område där du vill ha mer hår. Redan dagen efter växer hårsäckarna fast och börjar producera hår och cirka en vecka efter transplantationen fylls hårsäckarna på med PRP. Det gör att läkningsprocessen påskyndas, håret växer bättre och hårstråna blir kraftigare.
Vill du läsa mer om hur en hårtransplantation fungerar? Klicka här

Öppnade egen klinik i Istanbul
Nyligen expanderade Nordic Hair Clinic och öppnade en klinik i Istanbul, Turkiet. Maggie beskriver hur Turkiet är en av de länder som utför flest hårtransplantationer i världen och att det därför var en självklarhet att finnas även här. Den som gör sin hårtransplantation på kliniken i Istanbul får en kostnadsfri konsultation i Sverige innan resan och kan förvänta sig samma resultat och höga standard som på klinikerna i Sverige, fast till ett lägre pris.
– Vi såg att det fanns en kundkrets som ville resa utomlands och samtidigt göra en hårtransplantation för en billigare prislapp, avslutar hon.
Vill du göra din hårtransplantation i Istanbul? Läs mer här

Tunt hår eller håravfall? Vi är specialister på hårtransplantationer och injektionsbehandlingar med stamceller för hår och hud.

Våra hårkliniker hittar du i Stockholm, Göteborg och i Istanbul.

Kontakta oss:
08 - 20 00 18
stockholm@nordichair.com
Kungsholmsgatan 10, 112 27 Stockholm

Vill du boka tid för en kostnadsfri konsultation? Klicka här