Skräddarsy ditt drömhus med Landsbrovillan: ”Kan växa med både plånbok och behov”Har du planer på att bygga nytt? Landsbrovillan har en stor kollektion av villor och fritidshus i blandade stilar och utformningar. Med en unik förmåga att kundanpassa sina hus i både utformning och omfattning kan de skräddarsy ditt drömhus, helt efter dina önskemål.
– Vi ritar kundanpassade hus som kan växa med både plånbok och behov, säger Andreas Lundgren, säljare.

På sommaren är det högsäsong för husbyggen och kanske är du en av dem som ska bygga ditt drömhus i år? Oavsett om du drömmer om en villa eller ett fritidshus och behöver komma i kontakt med en bra byggare, få ett förslag på ritning eller hjälp med att utforma planlösningen för att passa dina behov kan du kontakta Landsbrovillan

Landsbrovillan är det trygga småländska familjeföretaget med en unik förmåga att anpassa sina hus efter sina kunder. Somliga prioriterar ett stort och härligt uterum medan andra behöver flera gästrum för nära och kära. Det kan exempelvis vara så att du har ett önskemål som förändras med tiden och behöver ett hus som kan växa i etapper, menar Andreas Lundgren på Landsbrovillan.
– Vi ritar kundanpassade hus som kan växa med både plånbok och behov. Det upplever jag som unikt på inte minst fritidshusmarknaden. Genom att planera smart och börja med själva huset kan du sedan lägga till ett uterum eller gästrum när du vill.

Hög kvalitet i alla led
Landsbro är en ort med mångårig husbyggartradition. Här tillverkar Landsbrovillan sina villor och fritidshus – inte sällan i samarbete med lokala tillverkare av fönster, dörrar och andra material, vilket gör att du erbjuds en stor valfrihet och genomgående hög kvalitet. 
– Vi har erfarna och skickliga snickare som verkligen kan bygga hus och som lägger ner sin själ i varje detalj. Våra hus kännetecknas av rejäla reglar, väl tilltagen isolering och estetisk känsla, säger Andreas Lundgren, säljare.

Nyfiken på Landsbrovillan? Se bilder på hus de tidigare byggt 

Den höga anpassningsbarheten gör att du kan få ett fritidshus som passar dig och platsen just du bygger på. Genom att sätta din personliga prägel på huset tillsammans med Landsbrovillans konstruktörer kan ditt drömhus bli allt från modernt och avskalat med svart stående eller liggande panel och stora fönsterpartier eller skjutdörrar, till en fräsch New England-stil med vit liggande panel och fönster med vackra spröjs.
– Alla våra fritidshus är handikappanpassade och uppfyller dagens krav på ett modernt boende. Det finns något för alla, oavsett vilka behov och smak.

Landsbrovillan är familjeföretaget med generationers erfarenheter av husbyggande. Under många år har vi tillverkat fritidshus under namnet Landsbrostugan, men i dag gör vi ingen skillnad på villor och fritidshus. Det är ju självklart att ett nytt hus ska ha samma bekväma standard och kvalitet, varje dag, året runt. Vi bygger helt enkelt vackra hus för olika ändamål.

Läs mer om Landsbrovillan här

Anders förklarar: Så skräddarsyr du ditt hus

Här berättar Andreas steg för steg hur du ska göra om du är intresserad av att låta Landsbrovillan bygga ditt drömhus.

  1. ”Först går vi igenom era önskemål och behov av boende tillsammans och ser över platsen där ni ska bygga. Antingen anpassar vi något av våra egna hus efter dina önskemål eller så utgår vi från dina egna skisser eller ritningar. Tveka inte att komma med egna förslag – hos oss är det mesta möjligt!”
  2. ”Efter genomgången tar jag och mina kollegor fram ett övergripande förslag med planritning och ger dig ett kostnadsförslag. När du har haft tid att tänka – ofta kommer man ju på nya idéer under resans gång – och vi tillsammans har gjort eventuella sista ändringar så tar vi fram en skarp ritning och en sista offert för ditt godkännande. Slutligen skriver vi kontrakt och bestämmer en tid som passar er för leverans.”
  3. ”Som standard säljer Landsbrovillan husen stommonterade på en betongplatta som kund ställer i ordning med en medskickad materialleverans. För de kunder som önskar en mer nyckelfärdig leverans löser vi det på många orter tillsammans med lokala hantverkare”.