Så skyddar du dig mot virus – med vanlig tvålNu i förkylningstider gör de flesta av oss allt vi kan för att undvika att bli smittade av de otaliga virus som ständigt cirkulerar omkring oss. Råden för hur man bäst undviker att bli smittad är många, och nätet svämmar över av olika huskurer. Men, ett av de mest effektiva sätten att minska virusspridningen är att helt enkelt vara noga med att tvätta händerna ordentligt med tvål!

Rinnande näsa, halsont och den där envisa hostan som aldrig vill försvinna. Vintern är för många av oss synonym med ovälkomna förkylningar, och ibland känns det nästan som att man spenderar mer tid hemma i soffan än på jobbet. Känner du igen dig? I så fall är du långt ifrån ensam. Men det finns ett enkelt och effektivt sätt att förhindra smitta och drastiskt minska risken att bli förkyld – helt enkelt genom att tvätta händerna noggrant med tvål!

Gunry Originaltvål – välj bland överraskande dofter
Att tvätta händerna är en närmast automatisk vardagssyssla som de flesta av oss inte ägnar någon närmare eftertanke. Men varför inte göra handtvättandet lite roligare med en tvål som doftar sådär extra härligt? Det är här Gunry Originaltvål kommer in i bilden. Unna dig lite vardagsglädje och hitta just din favoritdoft!

Välkända klassiker och spännande säsongsdofter
Vårt doftminne är kraftfullt, och kan på ett ögonblick ta oss tillbaka till den där speciella sommaren eller mysiga julen vi upplevde som små. Botanisera bland Gunrys breda sortiment av spännande dofter och inspireras! Välj bland allt från Örtig honung & timjan och läcker ananas, till uppfriskande äpple eller den populära klassikern Mjölk och honung.

Flera gånger om året säljs dessutom säsongsbetonade dofter under en begränsad period. Just nu kan du drömma dig bort till solsken, sandstränder och läskande frukter med den somriga Tropical-kollektionen. Håll utkik i din butik och ta med dig en bit sommar hem!

Prisvärt och pålitligt
Gunry Original är prisvärda tvålar som skänker mer glädje för pengarna. Målet är att alla ska kunna använda väldoftande och funktionella tvålar – utan att det kostar en förmögenhet. Och med flera olika dofter att variera mellan blir det såklart ännu roligare att tvätta händerna och hålla virusbacillerna på avstånd.

Psst! Glöm inte att även ha en tvål stående i köket, så att du enkelt kan hålla händerna rena från bakterier när du lagar mat.

Gunry förgyller vardagen för konsumenten genom pålitliga och inspirerande hygien- och skönhetsprodukter. Varumärket har växt och formats i ca 30 år där fokus alltid varit att skapa produkter som gör dina vardagsbehov lite enklare. Därför överraskar vi med spännande dofter och färger samtidigt som vi behåller vårt sortiment prisvärt. För då får fler möjlighet att uppleva de små sakerna i vardagen som ger mera glädje. Eller som vi gillar att kalla det – skapa bubbel i vardagen, varje dag.