Sommaren bästa snabbmatstips som tar dig tillbaka i tidenUnder sommaren är snabbmatsrestauranger en räddning för många. När hungern slår till vill man gärna ha ett ställe där maten inte dröjer och som har något för alla. Vare sig ni är på resa med familjen eller ett kompisgäng som letar smidigt käk under bilturen finns Daisys där ni serveras en god måltid i både en bekväm och rolig miljö! 

När Daisy’s startades 1989 var hamburgertrenden i full gång i Sverige. Dessutom var 50- och 60-tals vibbarna återigen på tapeten. Detta tog Björn Lundberg vara på och bestämde sig för att starta Daisy’s Fast Food. Ett perfekt ställe för folk i farten som är ute efter en mättande måltid på ett trevligt ställe där nostalgin är på topp. Upplev en klassisk amerikansk diner-känsla á la 50-tal med gamla godingar som spelas i högtalarna.  

Mer om Daisy’s historia 

– Vi är väldigt nöjda med atmosfären på våra Daisy’s-restauranger. Det är viktigt att det ser trevligt ut och att det är mer än bara snabbmat. Vi fokuserar på en trevlig och bekväm miljö där du känner dig omhändertagen, säger Björn Lundberg, vd för Daisy’s Fast Food.  

“Allt under ett tak”
Sedan starten har Daisy’s utvecklats enormt och expanderar fortfarande, både till antal restauranger och maten på menyn. De var först i Sverige med “fast food in a basket” där de serverade maten i korgar såsom det nu även är vanligt på många andra ställen. Ett utav Daisy’s ledord är att de har “allt under ett tak vilket syftar på deras mångfaldiga meny. Du kan välja bland allt ifrån den populära högrevsburgaren, kebab och korv till fish ‘n’ chips och vegetarisk burgare.  

Hungrig? Spana in Daisy’s meny här 

– Daisy’s är den enda snabbmatskedjan som i stort sett har allt. Vi har kompletterat med flera rätter för att det ska passa så många som möjligt. Dessutom kan du välja att komplettera med alla tillbehör som finns såsom dressingar, kryddor och grönsaker eller större burgare. Varje Daisy’s har dessutom sina egna signaturrätter, säger Björn Lundberg 

Daisy’s finns på flera platser runt Stockholm och det är enkelt att hitta något som är nära dig eller perfekt på vägen under bilturen. Många av restaurangerna är även anslutna till Foodora så du smidigt kan ta Daisy’s till dig istället! 

Från att den första Daisy's öppnas i Stockholm 1989 så är vi i dag 20 enheter, 15 enheter i Stockholm, en i Brunna, en i Vaxholm, två i Sillekrog vid E4:an och en i Åkersberga. Vi profilerar oss med bl.a. "Fast Food in a basket", grillkedjan som "alltid ger mer" och "allt under ett tak" när det gäller fast food. 

Besök våra restauranger eller spana in oss på daisys.se