Så får du en balanserad och enkel vardag – med framtidsmat

Framtidsmaten är maten som inte kräver någon tillagning eller tid samtidigt som den förser oss med all den näring vi behöver. För trots det att man gärna vill laga eller avnjuta en ordentlig måltid så är kampen mot klockan ett faktum. Några som vill underlätta människors vardag är just svenska företaget Framtidsmat med deras produkt Comfoo – så här funkar den.

Exklusivt erbjudande: Just nu får du en sommarrabatt med koden Sommar50 som ger dig 50 kronors rabatt på ett Comfoo Startpaket.

Mat behöver varken vara svårt eller dyrt, det här bevisar Framtidsmat dagligen med Comfoo, ett 100% växtbaserat pulver som du enkelt blandar med vatten för att få dig en fullgod måltid.

– Du skulle i princip endast kunna leva på våra Comfoo Bags om du skulle vilja det. Påsarna innehåller nämligen en ultimat kombination av kolhydrater, protein, mättade fettsyror, vitaminer och mineraler som är framtagen av nutritionister, säger Albin Sandell, grundare och vd för Framtidsmat.

Shoppa ditt Comfoo-kit med sommarrabatt här 

Svenska råvaror för en god hälsa för både människa och planet
När man tog fram Comfoo ville man skapa ett sätt för människor att leva ett balanserat och lyckligt liv i en allt mer stressad värld. Men det är inte bara människors hälsa man haft i åtanke i utvecklingen av produkten, utan även planetens hälsa.

– Fokus ligger på kvalitet och minimal klimatpåverkan och en stor del av råvarorna i våra Comfoo Bags är därför svenska, för att minska långa transporter men även för dess höga kvalitet, säger Albin Sandell.

Påsarna innehåller bland annat svensk havre & rapsolja, samt ärtprotein i stället för sojaprotein. Ingredienser som dessutom blandar ut sig väldigt bra med vatten och bidrar till att det inte blir för tjockt och inte för lös konsistens av en Comfoo Shake.

Vill du underlätta vardagen? Läs mer om Comfoo här

Framtidsmat ska smaka gott!
Utöver havre och ärtprotein innehåller Comfoo även maltodextrin, en hälsosam snabb kolhydrat som kompletterar de långsamma kolhydraterna och ger energi direkt. För en välmående mage och tarmar har man valt akaciafiber samt inulin, och som mättad fettsyra finns rapsolja som är rikt på Omega 3. Sedan är det så klart viktigt att det inte bara ska vara näringsrikt och hälsosamt, det ska smaka gott också.

– Våra Comfoo bags kommer i tre olika smaker, Raspberry Rush, Strawberry Sweep och Chocolate Charm. Hallon är lite mer syrligt, jordgubb lite mer söt och choklad lite mer neutral, så kan man helt enkelt variera lite efter smak och tycke. Chockladsmaken innehåller kakao, medan jordgubbe och hallon innehåller riktiga fruktbitar. Det här bidrar till en naturlig och äkta fruktsmak. Även om det är en snabb måltid betyder det inte att man inte ska kunna njuta av den, säger Albin Sandell.

Psst vill du laga pannkakor med Comfoo? Spana in näringsrika receptet på Comfoos instagram här!

Badmintonstjärnan Johanna Magnusson & DJ:n Stefan Engblom från Dada life väljer Comfoo

Stjärnorna som väljer Comfoo
En som vill ha en näringsrik kost är badmintonstjärnan Johanna Magnusson, EM-vinnare 2017, guldmedaljör i Swedish Open 2018, samt i Norska International 2019.  En annan stjärna som väljer Comfoo är DJ:n Stefan Engblom i populära musikduon Dada Life. Nyligen gjorde även kända streamaren Konrad Ydhage ett test där han levde på endast Comfoo i 30 dagar. Hur det gick kan du se på Youtubekanalen ”Emma & Konrad”, med 156 000 prenumeranter.

Oavsett behov och vardag – underlättar Comfoo för dig
En stor fördel med Comfoo är att du kan anpassa mängden efter just ditt behov. Tränar du mycket och är i behov av extra mycket näring, kolhydrater och proteiner tar du några fler skopor, vill du bara ha ett snabbt mellis tar du några färre.

– Det här är verkligen en produkt som funkar för alla, är man en person som tränar mycket behöver man faktiskt få i sig mer än bara protein, och jag tror en del har tröttnat på proteinpulvret. Är man student och i bor i studentkorridor är det perfekt både för att man sparar pengar men även för att du kanske inte alltid vill stå och laga mat i det delade köket. Eller så kan det ju vara så att man faktiskt inte orkar laga mat ibland men fortfarande vill upprätthålla en god hälsa, avslutar Albin Sandell.

Comfoo är den lätta och effektiva vägen till hälsa och välmående i ett hektiskt liv – skapat av nutritionister för just dig.
Läs mer på comfoo.com