Unga mamman efter bröstoperationen: ”Jag är jättenöjd”

Natalie Grip/Eklind med sina barn

Allt fler väljer att förändra sitt utseende med hjälp av skönhetskirurgi. En av dessa är Natalie Grip/Eklind, känd från tv-programmet ”Unga mammor”. Valet föll på skönhetskliniken Kosmetisk Kirurgi i Jönköping – en av Sveriges största privatkliniker.

– Jag är jättenöjd med mitt resultat, jag ångrar mig inte en sekund, säger Natalie.

Att förändra sitt utseende med skönhetsoperationer och skönhetsingrepp blir allt vanligare. Vissa vill ha mindre bröst, andra större. Andra vill förändra sin rumpa, näsa, midja eller lår – listan kan göras lång för vad som är möjligt. Natalie Grip/Eklind från tv-programmet ”Unga mammor” var fast besluten att förstora sina bröst efter tre graviditeter. Valet föll på skönhetskliniken Kosmetisk Kirurgi i Jönköping.
– Jag har många vänner som har gjort sina bröstoperationer där och alla kände sig trygga och var oerhört nöjda med resultatet. Det gjorde mig trygg i mitt val.
Vill du också boka en konsultation för bröstkirurgi hos Kosmetisk Kirurgi? Klicka här för att boka en kostnadsfri konsultation

Kosmetisk Kirurgi grundades 1987 och är, som privatklinik, en av Sveriges största och modernaste inom kosmetisk kirurgi. Kirurgerna har över 20 års erfarenhet och har utfört över 10 000 skönhetsoperationer och behandlingar inom bröst- och bukplastik, fettsugning, ögonlocksplastik och näsplastik. – Den vanligaste behandlingen är bröstoperationer. Ofta är det nyblivna mammor som vill återställa sin form på brösten efter graviditet och amning, säger Dr Ivan Letterfors, vd på Kosmetisk Kirurgi.
Här ser du vilka behandlingar Kosmetisk Kirurgi utför

Strävar efter bästa möjliga resultat
Dr Ivan Letterfors var den som utförde operationen på Natalie och det är han och Dr Gia Pham, leg. läkare och specialist i plastikkirurgi, som utför alla kirurgiska ingrepp på kliniken.
– Jag älskar mitt arbete och det skapande som skönhetskirurgin innebär, säger Dr Ivan Letterfors och får medhåll från Dr Gia Pham:
– Jag började tidigt fatta intresse för estetisk plastikkirurgi och gör allt för att patienten ska vara trygg genom hela processen och slutligen nöjd med resultatet.

”Har fått bättre självförtroende”
Det är en vision som bekräftas av Natalie. Hon framhåller att hon är oerhört nöjd med sitt val av klinik – från sitt första besök och vidare till konsultation, operation och efterkontroller. – Jag kände mig oerhört trygg och eftersom vi hade inspelning under tiden kunde jag i efterhand se hur väl omhändertagen jag faktiskt blev även de stunder då jag var sövd, säger hon, och fortsätter: – Jag har fått ett bättre självförtroende och utseendemässigt är jag jättenöjd.

Till den som funderar på att göra en bröstoperation har Natalie några råd. – Jag tycker du ska åka till kliniken, kika runt och prata med dem som jobbar där. Det är helt annorlunda än att surfa runt och enbart läsa på nätet. När du väl kommer till kliniken får du ofta en helt annan bild. De visar även viktiga saker som var de kommer att lägga snitt, hur operationen går till, vad som kan hända efteråt och vad du ska tänka på, avslutar hon.
Vill du också göra ett skönhetsingrepp? Kontakta Kosmetisk Kirurgi här

I Jönköping ligger huvudkliniken för Kosmetisk Kirurgi AB. Vi är en privatklinik som utför plastikoperationer såsom bröstförstoring, bröstförminskning, intimkirurgi, bukplastik och fettsugning.

På vår klinik kan vi förutom operationer även erbjuda konsultationer men också olika behandlingar, bland annat för hudföryngring och rynkreducering.

Ring oss på: 0771 919 919 eller kontakta oss via mail här


Teamet bakom Kosmetisk Kirurgi


Gia Pham, leg. läkare och specialist i Plastikkirurgi och Ivan Letterfors, vd