Upplev friheten med husvagn i sommarSommaren har äntligen gjort sitt intåg och många svenskar ser nu fram emot en avkopplade semester. Rekordmånga väljer i år att uppleva sommaren på fyra hjul. Husvagnar och husbilar är nämligen inte bara ett sätt att ta sig ut i Sverige och världen på – det är för många en livsstil.


Henrikssons Husvagnar i Enköping firar i år 50 år i branschen och erbjuder en mängd olika modeller som passar alla typer av livsstilar.
Vilken husvagn passar dig? Här ser du hela utbudet

– Valmöjligheterna är oändliga, oavsett om man är ute efter hög komfort och bekvämlighet eller om man söker något lite enklare. Våra husvagnar och husbilar kommer i flera olika planlösningar och med olika utrustning så det finns verkligen något för alla, säger Christer Henriksson, ägare av Henrikssons Husvagnar. 

”Friheten lockar”
Att allt fler väljer att semestra i husbil och husvagn förvånar inte Christer. Friheten lockar och för många blir just detta det enda semestersättet.

– Många tilltalas av bekvämligheten och friheten. Man kan välja att åka var som helst, när som helst och uppleva allt från nya städer till häftig natur. Vi ser att väldigt många fångas av livet med husvagn eller husbil och allt det innebär. 
Fångas du också av husvagnslivet? Här ser du sortimentet

Henriksson husvagnar har med sina 50 års erfarenhet stor kunskap och ett brett utbud och de erbjuder både begagnade och nya husvagnar och husbilar samt service. 

– Vi har ett sort urval av både märken och modeller så det är enkelt att hitta något som passar. Vill man ha hjälp att välja eller undrar något kring en specifik husvagn eller husbil kan man både besöka vår butik i Enköping eller ringa oss så hjälper gärna till. 

Här kommer du i kontakt med Henrikssons Husvagnar

 

HENRIKSSONS HUSVAGNAR AB

Sparrsätra Lådö
745 95  ENKÖPING

 0171-44 70 00

 info@henrikssonshusvagnar.se