Upplev naturen från ett rum i trädtopparnaDrömmen om att uppleva naturen är stark hos många människor. Det menar Annika Rydman, en av grundarna av Granö Beckasin som erbjuder sina gäster hotellrum uppe bland trädtopparna. – Vi lever i en så urbaniserad värld att naturen nästan känns främmande. Vi vill ge våra besökare fina naturupplevelser som blir minnen för livet, säger hon.

Läs mer om Granö Beckasin

Granö Beckasin ligger i byn Granö, en timmes bilresa från Umeå. 

– Det tar bara en timme att flyga från Arlanda eller Bromma till Umeå, därför brukar vi säga att vi ligger två timmars resa från Stockholm, säger Annika.

Granö Beckasin är det perfekta valet för en weekendresa i sann naturanda. Här erbjuds aktiviteter i skog och mark året runt, bra boenden och hemlagad mat som serveras i den KRAV-märkta restaurangen.

– Vi är ett hållbart företag och har alltid varit det. Vi vill inte göra något på bekostnad av de människor som lever här eller på naturen som vi befinner oss i. Vi ägnar oss inte åt massturism utan åt unika upplevelser, säger Annika. 

Längtar du ut till skogen? Läs mer om Granö Beckasin här

Somna och vakna upp i ett Fågelnäste

För dig som vill få en riktigt naturnära upplevelse, finns Granö Beckasins Fågelnästen. De gemytliga rummen vilar högt upp i trädtopparna och smälter elegant in i omgivningen. Inuti är de modernt utrustade med både tv, dusch, wc och kylskåp. Stora fönster gör att naturen ständigt känns nära och tack vare takfönstren kan du både somna och vakna till naturens skådespel.

Intresserad av Granö Beckasin? Klicka här

I samarbete med flera lokala företag kan Granö Beckasin erbjuda sina gäster olika aktiviteter såsom hundspann, snöskovandring, yoga och mycket annat. Här finns även konferenslokaler för både stora och små sällskap.

 

Granö Beckasin ligger mitt i naturen vid den vackra Umeälven. Här kan du spendera natten i ett Fågelnäste uppe bland trädens toppar, glida nedströms älven på en timmerflotte, köra hundspann i vinterlandskapet eller skåda vårt vackra norrsken. Kom och lyssna till tystnaden. Här får både kropp och själ ro.

Läs mer på: granobeckasin.com