Nu kan du förverkliga ditt drömkök – och spara pengarUpptar drömmen om ett nytt hus en stor del av dina tankar? Med ett nytt år kommer nya möjligheter, och år 2020 markerar inte bara starten på ett nytt decennium – i år firar också Anebyhusgruppen sitt 75-årsjubileum med en rad förmånliga kampanjer för sina kunder. Deras första present blir fria tillval på kök för alla som köper hus under februari.

Detär inte ofta du får möjlighet att skapa ditt drömkök och spara pengar samtidigt, säger Elin Ivarsson, marknadskommunikatör på Anebyhusgruppen.

Kanske börjar lägenheten kännas trång och du längtarefter större yta, egen gräsmatta och ett spännande, livsförändrande projekt? Oavsett vad som lockar så är vi många som drömmer om ett eget hus med personlig prägel. Köket är för många den självklara samlingspunkten i hemmet och ett rum man gärna vill utforma precis efter sitt eget tycke och smak. I samband med Anebyhusgruppens 75-årsfirande vill de göra det möjligt för alla skapa sitt drömkök, även om man har en mindre budget.

– Vi fyller 75 år och ska givetvis fira det tillsammans med våra kunder – hela året ut. Vår första present blir fria tillval till ett värde upp till 25 000 kronor på kök för alla som köper hus under januari och februari, säger Elin Ivarsson.

Vill du veta mer om hur ditt nya hus blir till? Här kan du läsa Anebyhus steg-för-steg-guide

Brett urval av stilar och modeller
Anebyhusgruppens tre olika varumärken representerar olika traditioner och husstilar; Anebyhus står för det modernt minimalistiska, Ekeforshus för det gedigna, klassiska och Kungshus har sin tradition i västkustens vackra sekelskiftshus. Inom de tre kategorierna ryms hela 60 husmodeller att välja mellan.

När du köper ett hus från Anebyhus, Ekeforshus ellerKungshus får du nu i februari hela 25 000 kronor till fria tillval på HTH-kök. Väljer du i stället att köpa ett Ekonomen-hus får du fria tillval på luckor, handtag och bänkskivor* från IKEA till ett värde upp till 15 000 kronor.

– Det är inte ofta du får möjlighet att skapa ditt drömhus och spara pengar samtidigt. Våra konstruktörer och husdesigners är otroligt skickliga och ser till att ert nya hus fungerar såväl utseendemässigt som funktionellt. De har varit med och skapat de mest fantastiska villor och vet vad som går att göra och inte, fortsätter Elin.

Se alla husmodeller och stilar här

Många fördelar med nybyggt

Fördelarna med ett nybyggt hus är många. Du får en lägre fastighetsskatt, slipper ombyggnationer och oförutsedda kostnader – och framför allt blir drifts- och energikostnaderna oerhört mycket längre. Dagens inomhusbyggda hus har mer än någonsin att erbjuda när det gäller charm, spännande planlösningar och arkitektur.

– Det är förstås en hel del att tänka på när man bygger ett nytt hus. Då är det skönt att veta att din hussäljare alltid hjälper till och ger råd genom hela processen, avslutar Elin.

Anebyhusgruppen AB, med varumärkena Anebyhus och Fokus har huvudkontor och produktionsanläggningar i Åseda – och är en av Sveriges äldsta trähustillverkare. Anebyhusgruppen producerar och marknadsför genomtänkta, prefabricerade styckehus, grupphus och volymhus för den svenska marknaden. Som hustillverkare har vi goda möjligheter att bidra till en hållbar värld. Vi på Anebyhusgruppen jobbar aktivt för att minska materialsvinnet, göra klimatsmarta val och öka kvaliteten för att framtidens hus ska vara hållbara i generationer.

Läs mer här