Upptäck Becores nya medlemskap – ta din träning till en ny nivå

Becore har nyligen lanserat ett medlemskap som inkluderar obegränsad access till alla deras studios och gruppträningspass. Med en kombination av effektiv träning och energi från gruppass får du allt du behöver för att nå dina mål. Dessutom erbjuder Becore både onlineträning och en helt ny träningskollektion som lyfter din upplevelse ytterligare.  

Efter att tidigare ha erbjudit endast klippkort har Becore nu lanserat ett nytt, omfattande medlemskap som ger dig tillgång till alla deras studios och deras mest populära träningspass. Oavsett om du föredrar Mat Pilates, Barre, BeatCycle eller Megaformer, så ingår alla typer av träningspass i medlemskapet.  

– Vårt mål är att göra det enkelt och smidigt för våra medlemmar att få ut så mycket som möjligt av sin tid och träning, säger Hélène Barkman, vd, Becore. 

Träning för alla – på dina villkor
Becores träningsklasser är utformade för att passa alla, oavsett tidigare erfarenhet eller förutsättningar. Varje klass är en möjlighet att utmana dig själv och samtidigt känna gemenskap med andra. Den här känslan är kanske allra starkast under Becores BeatCycle-klasser, där du cyklar i takt med musiken tillsammans med många andra. BeatCycle är mer än bara ett träningspass – det är en upplevelse som lämnar dig med en enorm känsla av glädje och energi. 

Utöver de många dagliga träningspassen anordnar Becore regelbundet olika evenemang och utmaningar för att skapa variation och extra motivation. Becore Triathlon, DJ-rides och specialkvällar där intäkterna går till välgörande ändamål är några exempel på populära inslag i deras kalender. 

– Vi ser alltid till att erbjuda något extra för våra medlemmar. Det är viktigt för oss att skapa en stark gemenskap och att göra träningen rolig och engagerande, säger Hélène Barkman. 

Med omkring 1000 klasser i månaden finns det alltid något för alla, oavsett om du vill träna tidigt på morgonen, under lunchen eller senare på kvällen. Genom medlemskapet kan du anpassa din träning helt efter din egen livsstil. Och detta helt utan att binda upp dig på ett långt medlemskap. 

Träna hemma med Becore At Home
För dig som inte alltid har möjlighet att ta dig till någon av Becores studios erbjuder de nu även onlineträning. Det innebär att du kan få tillgång till samma höga kvalitet på träningen direkt från ditt eget hem. Onlinepassen är perfekt för den som vill träna i sin egen takt, oavsett var man befinner sig. 

Becores onlineträning ger dig flexibiliteten att få in din träning även under de mest hektiska dagarna. Du kan delta i passen när det passar dig och på så sätt säkerställa att träningen blir en del av din dagliga rutin. 

– Vi vet att många har svårt att hinna med sin träning i en fullspäckad vardag, och därför vill vi ge våra medlemmar möjligheten att träna var och när de vill. Onlinepassen erbjuder samma höga kvalitet och variation som våra fysiska klasser.  

Becores egen träningskollektion
Som om det inte vore nog, har Becore nyligen lanserat en helt ny kollektion av träningskläder. Den här kollektionen är speciellt designad för att möta de höga krav som ställs under deras intensiva träningspass, men är också skapad med stil i åtanke.  

Kollektionen, som finns tillgänglig på www.becore.shop, innehåller allt från tights och toppar till redskap och accessoarer. Alla plagg är tillverkade i material av högsta kvalitet och är anpassade för att klara av även de mest krävande träningspassen. Oavsett om du tränar på plats i studion eller hemma via onlinepassen kan du känna dig både bekväm och stilsäker i Becores nya träningskollektion. 

– Vi har länge velat lansera vår egen klädkollektion, och nu känns det fantastiskt att kunna erbjuda plagg som verkligen speglar Becores träningsfilosofi – funktionellt och snyggt, avslutar Hélène Barkman. 

Mer om Becore 
Besök www.becore.se för att läsa mer om det nya medlemskapet, onlineträningen och den nya klädkollektionen. Oavsett om du är ny inom träning eller en erfaren deltagare, kommer Becore ge dig den inspiration och flexibilitet du behöver för att nå dina träningsmål.