Vill du få extra tid att betala en faktura utan förseningsavgifter? Här är det smarta knepet för att skjuta upp betalningen

Början av året är den fattigaste perioden för de flesta svenska hushåll. Plånboken känns extra tunn och påminnelser från fakturor som inte är betalda tränger sig illvilligt på. För att slippa stress och kunna pusta ut kan du ta hjälp av den Billender.se som hjälper dig att skjuta upp valfri faktura. 

Kreditföretagen går själva ut med att de tjänar enorma summor pengar på att skicka ut påminnelseavgifter när du glömt, eller inte haft möjlighet, att betala en faktura i tid. Skapas ett inkassoärende kan företagen lägga på ytterligare 180 kr i avgifter. Något som inte bara är kostsamt utan kan skapa frustration, onödig stress och oro inför risken att få en betalningsanmärkning.  

Därför finns Billender. Ta kort på valfri faktura och Billender betalar din faktura åt dig. Du betalar tillbaka när du får lön eller välja att dela upp din betalning. Billender tar inte ut någon ränta. Det du betalar är en fast fakturaavgift på 19 eller 59 kr, beroende på fakturans belopp. 

Ta ett foto på fakturan - Billender betalar
Vill du också använda Billender? Så här fungerar det:

  1. Ta bild på valfri faktura och ladda upp den i Billenders app eller direkt på billender.se 
  1. Billender betala din faktura direkt till företaget. 
  1. Du betalar tillbaka när du får lön eller kan välja att dela upp återbetalningen i tre. 

Vill du få extra tid på dig att betala din faktura? Klicka här 

Vilka fakturor kan du skjuta upp med  Billender?
Billender betalar alla vanliga fakturor och räkningar med Bankgiro eller Plusgiro. Du kan ansöka direkt på webbsidan och får besked direkt att fakturan är betald och hur du betalar tillbaka. Billender tar ut en fakturaavgiften på 19 kronor om fakturan Billender ska betala är upp till 500 kronor. Om den istället är över 500 kronor kostar det 59 kronor. Oavsett är det alltså en prisvärd fast kostnad som ger dig extra tid! 

Billender är ett Svenskt konsumentkreditinstitut med tillstånd från Finansinspektionen och har hjälpt tusentals svenskar att betala oväntade räkningar i tid. 

För att använda Billender måste du vara skriven i Sverige och ha ett bankkonto i en svensk bank. Du ska ha en regelbunden månadslön på minst 12 000 kronor och sakna betalningsanmärkningar eller ärenden hos Kronofogden. Billender tar ingen UC. 

Läs mer på billender.se