Käkkirurgiska Centrum: ”All din tandvård under ett och samma tak”Inom tandvården riskerar du ofta att bollas runt mellan olika vårdenheter. Det kan helt enkelt vara svårt att få genomföra alla undersökningar och behandlingar på samma ställe. Du som är i behov av vård kan uppleva detta som jobbigt och tidskrävande. Käkkirurgiska Centrum erbjuder en samlad tandvård där du kan få hjälp med allt från allmäntandvård till käkkirurgi – allt under samma tak.

Käkkirurgiska Centrum finns både i Stockholm och Södertälje. Till deras mottagningar söker sig alla typer av människor för att få hjälp med sin munhälsa. De erbjuder exempelvis behandlingar inom tandimplantat, käkkirurgi och tandlossning. Som enda tandläkarpraktik i Södra Stockholm och i Sörmland kan de även erbjuda sina patienter 3-D röntgen, så kallad CBCT-röntgen.

Läs mer om Käkkirurgiska Centrum

– Vi har flera specialister inom områden där patienter annars brukar blir remitterade. Det gör att vi särskiljer oss från andra tandläkarpraktiker, säger Jasmin Kalantari, legitimerad tandläkare på Käkkirurgiska Centrum. 

Lena, 60: ”Jag kommer aldrig att gå till någon annan tandläkare”

Någon som har genomfört flera behandlingar på mottagningen i Södertälje är Lena Lindberg. När hennes tidigare tandläkare slutade blev hon rekommenderad att vända sig till Käkkirurgiska Centrum. 

– Vi började med att göra en väldigt noggrann undersökning. Det gjordes med en specialröntgen som avslöjade flera katastroflagningar och infektioner. Det ledde till att flera tänder var tvungna att dras ut och jag fick en anpassad brygga för att ersätta de tänder som inte gick att rädda, säger Lena.

Intresserad av Käkkirurgiska Centrums behandlingar? Läs mer här

Lena är idag en återkommande patient hos Käkkirurgiska Centrum. Utöver den samlade tandvården kunde de även hjälpa henne att släppa sin tandläkarskräck.

– Jag har varit rädd för att gå till tandläkaren sen jag var åtta år gammal. Jasmin och hennes kollegor har ett otroligt fint handlag och tog min rädsla på allvar från första stund. Jag kommer aldrig gå till någon annan tandläkare igen, säger Lena.

Redo att ta tag i din munhälsa? Läs mer om Käkkirurgiska Centrum här


Om oss
Käkkirurgiska Centrum har specialisttandläkare inom bland annat protetik, käkkirurgi och parodontologi. Vi hjälper dig att till exempel ersätta förlorade tänder med tandimplantat, kronor och broar eller utföra kirurgiska ingrepp i munnen för att avlägsna tänder och infektioner.

Inom allmäntandvård hjälper vi dig med undersökningar, lagningar, förebyggande tandvård, bettskenor och liknande. Vi har även ett nära samarbete med specialister inom tandreglering och rotfyllningar.

Kontakta oss
Varmt välkommen att kontakta oss!

Södertälje, Polhemsgatan 18
Telefonnummer: 08-550 696 00
E-post: info@kakkirurgiska.se

Stockholm, Linnégatan 52
Telefonnummer: 08-661 63 63
E-post: info@kakkirurgiska.se


Jasmin Kalantari, leg. tandläkare.