Här hittar du storsatsningen på Bo & Bygg-mässanDet är inte alltid enkelt att köpa ett nytt hus då det är en av de största investeringarna man gör. Det är viktigt att veta vad det är man köper, och på Bo & Bygg-mässan finns nu möjligheten att kliva in i Älvsbyhus jubileumshus, som kommer byggas upp fullskaligt för mässan. 

– Vi firar vårt 75-årsjubileum som hustillverkare, berättar Jens Sundström, produktutvecklingsansvarig på Älvsbyhus. 

Att bygga ett hus innebär en stor investering, och då är det viktigt att allting blir rätt. Många väljer idag att beställa hus från Älvsbyhus, som i 75 år har tillverkat hus med framtiden i sikte. För många kan det dock kännas osäkert att köpa ett hus som man aldrig varit i, därför känns det extra spännande att Älvsbyhus nu valt att bygga upp sitt nya jubileumshus ”Modern 129” på Bo & Bygg-mässan - helt fullskaligt.

”Det största som byggts”

På Bo & Bygg-mässan välkomnas alla nuvarande, blivande och framtida boendeägare att besöka Stockholmsmässan för inspiration. Utställarna bjuder på upplyftande utställningar med alltifrån rådgivning till inspiration och kompetens. Älvsbyhus har för 19:e året i rad utsetts till Sveriges största småhustillverkare och nu väljer de att storsatsa inför årets mässa.

Läs mer om Älvsbyhus här

– Vi är oerhört glada att kunna erbjuda ett fullskaligt och inrett hus på plats. Detta passar bra in i Bo & Byggs lansering av ett nytt helhetskoncept när det gäller framtidens boende, där alla ingredienser inklusive energi, miljö och hållbarhet ingår, berättar Göran Ekberg, Bo & Byggs projektchef.

Just miljöfrågan fastnar vi för när vi läser om Älvsbyhus nya jubileumshus. Man jobbar numera med moderna ytterväggar, så kallade Energy walls, som klarar av de mest väderutsatta förhållanden för ett hus. En annan detalj är de solcelsstillval som erbjuds vid köp av hus. 

– Boendet handlar om livskvalitet. Boendet berättar om vem du är. Du förändras med tiden och så även ditt boende. Det är därför Bo & Bygg är den perfekta mötesplatsen, där du verkligen får chansen att planera ditt nya boende. Här läggs grunden till drömhemmet, avslutar Göran Ekberg.

 

Älvsbyhus är en nordisk koncern med verksamhet i Sverige, Finland och Norge. Bolaget bildades 1944 och firar 75 år. Nu har man levererat mer än 42 000 hus till kunder i Sverige, Finland och Norge från deras tre fabriker i Sverige och i Finland. Bolaget leds nu av tredje generationen, Kent och Stefan Johansson. Idag erbjuder man 21 olika husmodeller, som du hittar på deras hemsida.

Webbsida: www.alvsbyhus.se