26 nya villor som anpassas helt efter era önskemål

Har du planer på att bygga nytt hus men inte hittat huset som ni drömmer om?
Landsbrovillan har tagit fram en helt ny villakollektion med 26 villor i blandade stilar och utformningar. Med deras unika förmåga att kundanpassa både i utformning och omfattning av sina leveranser kan de skräddarsy helt efter era önskemål.
Hittar ni inte det ni söker i deras nya katalog hjälper Landsbrovillan er med en anpassad leverans. 

– Vi har precis lanserat en helt ny hemsida och katalog där du kan välja bland 26 arkitektritade villor – allt från de mindre fritidsvillorna till de riktigt stora tvåplansvillorna. Gemensamt för allt vi gör är att vi kundanpassar alla leveranser. Det är därför inga problem att förändra på våra grundmodeller eller komma med helt egna förslag, säger Andreas Lundgren, säljare på Landsbrovillan.

På sommaren är det högsäsong för husbyggen och kanske är du en av dem som ska bygga ditt drömhus? Om du behöver hjälp med att få kontakt med en bra byggare, förslag på ritning och utforma planlösningen för att passa dina behovs bäst kan du kontakta Landsbrovillan

I Småländska Landsbro, en ort med mångårig husbyggartradition, tillverkar Landsbrovillan hus för alla smaker.  I trakten finns också många av Sveriges mest välrenommerade tillverkare av fönster, dörrar och andra material, vilket gör att de kan erbjuda dig en stor valfrihet och genomgående hög kvalitet. 
– Vi har erfarna och skickliga snickare som verkligen kan bygga hus och som lägger ner sin själ i varje detalj, och våra hus kännetecknas av rejäla reglar, väl tilltagen isolering och estetisk känsla.

Nyfiken på Landsbrovillan? Se bilderna på hus de tidigare byggt 

Så går det till när du skräddarsyr ditt hus hos Landsbrovillan
Här berättar Andreas steg för steg hur du ska göra om du är intresserad av att låta Landsbrovillan bygga ditt drömhus.

  • ”Tillsammans går vi igenom era önskemål och behov av boende samt platsen där ni ska bygga. Antingen anpassar vi något av våra egna hus efter dina önskemål eller så utgår vi från dina skisser eller ritningar. Tveka inte att komma med egna förslag. Hos oss är det mesta möjligt”
  • ”Efter genomgången tar vi fram ett övergripande förslag med planritning och ett kostnadsförslag. När du har funderat igenom och vi gjort de sista ändringarna – ofta kommer man ju på nya idéer under resans gång – så tar vi fram en skarp ritning och en sista offert för ditt godkännande Sedan skriver vi kontrakt och bestämmer tid för leverans.”
  • ”Som standard säljer vi husen stommonterade på en av kund iordningställd betongplatta med en medskickad materialleverans. Men för de kunder som önskar en mer nyckelfärdig leverans så löser vi det på många orter tillsammans med lokala hantverkare”
  • Här hittar du inspiration till ditt husbygge

Om oss
Landsbrovillan är familjeföretaget med generationers erfarenheter av husbyggande. Under många år har vi tillverkat fritidshus under namnet Landsbrostugan, men i dag gör vi ingen skillnad på villor och fritidshus. Det är ju självklart att nytt hus ska ha samma bekväma standard och kvalitet, varje dag, året runt. Vi bygger helt enkelt vackra hus för olika ändamål.

Vi är kända för lyhördhet och vår förmåga att kombinera personlig service med professionalism. Hos oss möts du av ett genuint engagemang och får raka besked genom hela processen. Vi gör vårt yttersta för att skapa ett unikt boende efter dina önskemål men lovar heller aldrig något som vi inte kan hålla. Som de smålänningar vi är har vi alltid fötterna på jorden samtidigt som vi älskar att få vara med och skapa smarta lösningar och förverkliga visioner.

Kontakta oss
Varmt välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon!

Telefon: 0383-60070
E-post: info@landsbrovillan.se


Andreas Lundgren, säljare på Landsbrovillan.