Så här kan du förlänga livslängden på ditt hustak

För en husägare är det ytterst få saker som är viktigare än att ha tak över huvudet. Detta till trots är det ytterst få som har bra koll på hur ens egna tak faktiskt mår, och om åtgärder måste tas. Det menar Jonas Syrén, försäljnings- och marknadschef på takrenoveringsföretaget Vesivek. 

Så kan Baseco Golv förenkla bygget: ”Behöver inte vara svårt”

Att använda sig av blocksystem vid bygget är något som på senare tid ökat i popularitet, och är något som kommer med många fördelar. Just blocksystem är något som Baseco Golv nu använder sig av i sin produktion – och med detta tar de nästa steg i att förenkla bygget.

Nu öppnar äntligen Reningsborgs second hand-butik i Frölunda på nytt

Den 8 februari går invigningsfesten av stapeln.

Badrumsrenoveringar som spar både tid och pengar – med ett lyxigt fogfritt ytskikt

Det är inte ovanligt att renoveringen skjuts upp på grund av låg budget och tidsbrist. Ett smidigare alternativ för badrumsrenovering hittar du hos Betongstil, som erbjuder en unik helhetslösning i betong.

Saxarens Brygg ordnar bryggan du alltid drömt om

Smids det planer på en rejäl upprustning av sommarstället inför nästa år, med en ny brygga bredvid en nyanlagd sandstrand? Eller kanske om en reparation av den befintliga bryggan? Allt detta, och mycket mer, kan Saxarens Brygg hjälpa dig med.

Unik kampanj hos Anebyhusgruppen: 3 goda skäl att bygga ditt drömhus hösten 2019

Just nu får du de mest populära tillvalen på köpet när du köper ett Ekonomenhus från Anebyhusgruppen.

Så gör Städpulsen miljöförbättringar i städbranschen


I snitt lägger svenskar ner 14 timmar per vecka på hushållsarbete. 
Genom att få hjälp med städningen kan du få mer tid till familj och vänner – men det är viktigt att välja en firma som tänker på mer än bara ett skinande rent hem.
– Vi vill vara miljöhjältarna som underlättar din vardag, säger Kimmo Vihtari, vd på Städpulsen.

Poolföretaget för dig som vill göra rätt – hela vägen

Att införskaffa pool är en dröm för många, något som visar sig i ökningen av poolföretag de senaste åren. Men att skaffa pool kan för många verka omständigt med mycket att tänka på, med allt från kostnader till att hitta den pool som passar både behov och trädgård.

Förläng badsäsongen – med ett pooltak från Qualitypool

Med ett pooltak från Qualitypool kan du bada hela sommaren utan att bli blöt av vatten från ovan

Tips: Så lyckas du med måleriprojektet i sommar

Nu under sommaren och på semestern bestämmer sig många för att måla om sina fasader. Men målningen kan också innebära problematik och stora frågetecken.