Så kan du skydda ditt hem – med Arlos nya, smarta kamera

Att skydda sitt hem med hjälp av kameror på utsidan är inget nytt. Desto färre känner dock till möjligheterna liksom fördelarna med att göra detsamma på insidan. Med hjälp av nya Arlo Essential Indoor Camera ökar du säkerheten ytterligare – och inte enbart kring inbrott.

Skandinavisk möbeldesign – med kvalitet och materialval i fokus

Efter att Magnus Heijel tog över Mavis förvandlade han det lite trötta möbelföretaget till en designer och producent av unika, moderna möbler där hantverket står i fokus. De rena skandinaviska linjerna och de hållbara, gedigna materialvalen har blivit en favorit hos många – utan att spräcka plånboken.

Förläng sommaren med ett skräddarsytt uterum

De flesta svenskar är överens om att sommaren är alldeles för kort. Med ett högkvalitativt uterum kan vi emellertid få njuta av en betydligt längre sommarsäsong – eller till och med fira nästa julafton omgiven av tropiska växter. Nu kan du bygga ditt eget uterum online, med Novorooms Uterumsbyggare. Testa själv och få en offert på direkten!

Så löste SelfGo Storage Niklas flytthuvudvärk: ”Riktigt smidig förvaring”

De allra flesta känner till att en flytt från en bostad till en annan innebär en rejäl mängd logistik. Ofta innebär det en period där du är mellan boenden – och var du ska förvara hemmets alla prylar blir ofta ett omfattande projekt.

– Jag hade så mycket grejer som inte fick plats hos mina föräldrar, eller någonstans, så jag är extremt tacksam för hur smidigt det var att använda SelfGo Storage, berättar Niklas, en av många användare av tjänsten.

Fyll ditt hem med väldoft i vinter – med inspiration från svensk natur

Att inreda sitt hem med väldoftande, vackra doftljus och rumsdofter ger det där lilla extra när du vill skapa en inbjudande atmosfär.

Låt inte ryggbesvär förstöra din sömn – testa rymdmadrassen

Sover du dåligt på grund av ryggont? Nästan hälften av alla vuxna har någon gång ryggproblem eller ont i nacken, men med en medicinsk madrass tillverkat av högteknologiskt rymdmaterial kan även du få en god natts sömn.

– TM Superior formar sig exakt efter kroppen, ger tryckavlastning och ökad komfort, säger Jens Rosén, grundare och vd för TM Sängar.

Därför ska du börja bygga din pool – redan i dag

Det blir kyligare och kyligare för varje dag, och för många känns det som en evighet tills dess att vi kan sitta ute i trädgården och njuta av värmen igen. Den som går i tankar om att skaffa pool bör dock påbörja arbetet för nästa års poolsäsong redan nu, berättar Marcus Westerlund, marknadsansvarig på Ellips Pool.

– Många tänker inte på det, men fördelarna med att börja nu på hösten är många.

Tips: Med Laundrop slipper du ägna flera timmar i tvättstugan

Studier visar att en familj i genomsnitt spenderar åtta timmar i veckan, alternativt 17 dygn per år, med sin tvätt. Att slippa tvätta på egen hand har tidigare varit en dröm, som för många varit svår att nå när alternativen varit krångliga och dyra. Tack vare företaget Laundrop kan du luta dig tillbaka och njuta av att din smutstvätt hanteras professionellt och skyndsamt och levereras till din dörr – ren, sorterad, vikt och manglad.

Se bilderna: 10 välplanerade och prisvärda drömhus

Hos Anebyhusgruppen finns tre stilar, sextio husmodeller och tusen möjligheter

Så kan du fixa din altan enklare och billigare än någonsin

Klockan har ställts fram och inom kort väntas även utemöblerna på altanen göras detsamma. Innan dess ska dock altanen oljas i vanlig ordning; en process som enligt många är både tidskrävande och påfrestande. Med Fixor by Nitor Wood Protection som består av Trärengöring och Träskydd kan du slippa den årliga behandlingen och spara stora summor på samma gång.