JURAs populära E8-maskin är på kampanj inför ”Internationella kaffedagen”

I Sverige konsumerar vi 8,2 kg kaffe per år, vilket motsvarar ungefär 3 koppar kaffe per dag. Med det är vi i dagsläget 6:a i världen vad gäller kaffedrickande. Att vi på jobbet har haft en tradition av närmast obligatorisk kafferast på både morgon och eftermiddag påverkar såklart mycket hur mycket vi dricker. För många är en kopp kaffe en direkt synonym till livsnjutning, vilket uppmärksammas på ”Internationella kaffe dagen” 1 oktober, världen över.

Tips: Så här kan du superenkelt få det hemtrevligt och mysigt

Få saker är lika viktiga för ens välmående som ens egna hem. Här är en plats där du får vara precis som du vill – och designa och utforma den precis efter dina önskemål. Men för att verkligen få till den mysiga hemkänslan krävs det där lilla extra: exempelvis i form av produkter från Grevinnans Rum.

– Med små medel kan man snabbt få det riktigt hemtrevligt, med allt från väldoftande ljus till elegant tvättmedel, berättar Victor, en av Grevinnans Rums många kunder.

JURAs populära S8-maskin är på kampanj: ”Allt för kaffeälskaren”

Enligt statistik dricker vi svenskar i snitt två och en halv kopp kaffe – varje dag. För många är en kopp kaffe en direkt synonym till livsnjutning, men det är samtidigt smått tidskrävande och inte alltid helt enkelt att få till en felfri kopp. Med kaffemaskinen S8 från JURA blir det däremot lekande lätt att få briljanta resultat – varje gång. Nu är den dessutom på kampanj.

– JURA S8 är en så vansinnigt populär maskin. Förmodligen på grund av sin trevliga design och att den har allt för en kaffe- och cappuccinoälskare att önska, säger Daniela W Gustavsson, Head of Marketing på JURA.

Guide: Så väljer du rätt utetak för altanen eller trädgården

Även om det inte alltid känns så i början på året så är våren och värmen närmare än du tror. Om du spenderat vintern med att drömma om en inbjudande uteplats så är det ett perfekt tillfälle att hitta ett modernt utetak eller golv redan nu. Det är dock inte alltid helt lätt att veta […]

Öppna upp i trädgården och förläng sommaren med en pergola från AllVy!

Längtar du efter sommaren för att kunna sitta utomhus och äta en lång middag i kvällssolen? Med en pergola skapar du semesterkänsla hemma och kan njuta av din trädgård från tidig vår till höst. AllVys pergola går att skräddarsy på millimetern så du kan anpassa den precis som du vill ha det. Så om du vill kunna förlänga sommaren och ta in din trädgård extra länge är detta tips till dig:

Unik metod för uppgradering av fönster sänker dina energikostnader

Under de senaste månaderna har många svenskar påverkats av skenande energipriser och kallare hem och lokaler. Få vet dock om att fönstren kan göra en enorm skillnad, både för energikostnaden, men också inomhuskomforten och påverkan på miljön.

Så här gör du en bättre bostadsaffär

Oavsett hur erfaren du är inom bostadsmarknaden är det ett område som ständigt utvecklas. Med stundtals komplicerande processer och invecklade termer kan det upplevas krångligt att köpa och sälja en bostad, men genom flera hållbara tips och råd från de faktiska experterna kan det bli en ännu bättre affär.

– Har man inte varit aktiv på marknaden de senaste åren är det mycket som är nytt, så det gäller att uppdatera sig och ha bra koll, säger Mikael Meyer, vd på Svenska Mäklarhuset.

DUX 6006 – En säng för livet

Sömn är viktigt i alla delar av livet för att vi ska må bra och hålla oss friska. Därför bör kvaliteten vara din största prioritet när du köper en säng. Men det kan vara svårt att välja rätt, särskilt om du och din partner ska dela säng och har olika behov. Då är sängmodellen DUX 6006 med dess unika Pascal-system lösningen för er.

Nu blir det enklare än någonsin att göra riktigt gott kaffe

För många är några koppar kaffe om dagen ett absolut måste. Det är även tydligt i flera undersökningar som visar på att den genomsnittliga svensken dricker 3,2 koppar varje dag. En högkvalitativ kaffemaskin är alltså med största sannolikhet högt uppe på mångas önskelista i jul – och de från Melitta® har något för alla.

– Vi har ett väldigt brett sortiment för att kunna möta varje konsument, berättar Lina Virén, Nordic Consumer & Trade Marketing Manager på Melitta® Nordic.

HEX winerack från Born in Sweden – skapa din egen form!

Oavsett om man har ett stort lantkök eller en storstadsvrå brukar förvaring vara en utmaning. Dessutom är intresset för matlagning och för att skapa snygga och funktionella kök större än någonsin.