Unik kampanj hos Anebyhusgruppen: 3 goda skäl att bygga ditt drömhus hösten 2019En dröm om öppna planlösningar, en charmig eldstad och uteplats i söderläge – är ni också på väg att påbörja er husresa eller inväntar ni bara rätt tillfälle?
Just nu får du de mest populära tillvalen på köpet när du köper ett Ekonomenhus från Anebyhusgruppen.
– Du kan slå två flugor i en smäll; du får skapa ditt drömhus och sparar samtidigt pengar, säger Elin Ivarsson, marknadskommunikatör på Anebyhusgruppen.

Husdrömmen ligger djupt rotad i många av oss. En del drar sig för att ta steget på grund av ekonomiska förutsättningar, andra för att projektet helt enkelt bara skjuts på framtiden då livet kommer emellan. Oavsett hur långt du har kommit på din husresa har Anebyhusgruppen en kampanj som gör det mer förmånligt än någonsin att förverkliga husdrömmen just i höst.
– Vi vill att det ska vara kul och enkelt för alla att bygga hus. Vår husmodell Ekonomen är funktionell in i minsta detalj, och med hjälp av olika tillval är det möjligt för dig att sätta din personliga prägel på huset. Fram till sista december ingår de tre mest populära tillvalen när du skriver ett nytt avtal på ett Ekonomenhus – det gör att fler kan förverkliga sin husdröm.

Se vilka tre tillval som ingår när du köper Ekonomen

Anebyhusgruppen har producerat hus i de småländska skogarna sedan starten 1945. De producerar och marknadsför genomtänkta, prefabricerade styckehus, grupphus och volymhus för den svenska och åländska marknaden. Bara i år har de presenterat tolv splitternya arkitektritade hus – och på deras hemsida kan du testa att flytta väggar, möblera om eller ta en 3D-promenad i några av deras villor för att få en känsla av vilken villa som passar dig.

Börja huslivet direkt
I ett nytt hus är allt fräscht och färdigt att flytta in i. Du kan lägga renoveringstankarna åt sidan och direkt påbörja livet med trädgårdspyssel, grillkvällar och mysiga stunder framför brasan.
– Du kan göra förändringar som t.ex. ytskikt, färger, material och fasad så att du skapar din egna prägel på huset.  Att bygga ett nytt hus kan vara mer ekonomiskt än att köpa ett begagnat eller att bo i lägenhet. Det är roligt att vi kan presentera ett erbjudande som kan ge nyblivna husägare pengar över till annat.

Anebyhusgruppen AB, med varumärkena Anebyhus och Fokus har huvudkontor och produktionsanläggningar i Åseda – och är en av Sveriges äldsta trähustillverkare. Anebyhusgruppen producerar och marknadsför genomtänkta, prefabricerade styckehus, grupphus och volymhus för den svenska marknaden. Som hustillverkare har vi goda möjligheter att bidra till en hållbar värld. Vi på Anebyhusgruppen jobbar aktivt för att minska materialsvinnet, göra klimatsmarta val och öka kvaliteten för att framtidens hus ska vara hållbara i generationer.

Läs mer här