5 knep för att höja mysfaktorn i ditt hem i höst

Hösten närmar sig, och med den kommer en längtan efter att skapa en varm och inbjudande atmosfär i hemmet. Här är fem enkla och prisvärda sätt att göra ditt hem extra mysigt – perfekt för den kalla årstiden. 

1. Ljuskoppar och lyktor för stämningsfullt ljus
Det finns få saker som kan skapa en så omedelbar och stämningsfull atmosfär som tända ljus. Med Nilla ljuskoppar och Helix ljuslyktor kan du skapa ett mjukt och inbjudande sken som gör att rummet känns varmare och mer ombonat. De eleganta ljuskopparna finns i olika färger, från mossgrön till sand, vilket gör det enkelt att hitta en nyans som passar din inredning. Placera dem på en bricka eller sprid ut dem i rummet för maximal effekt.

2. Höst på bordet – dekorera med vackra fat
Ett enkelt sätt att introducera hösten i ditt hem är att dekorera med fat fyllda med säsongens frukter. De vita faten från IEMS är perfekta för att arrangera äpplen, päron eller andra höstfrukter. De rena linjerna och den stilrena designen gör att de passar in i alla typer av inredning. Ett fat fyllt med frukt blir inte bara en dekorativ detalj, utan också en praktisk lösning som ger färg och liv till rummet.

3. Förnya soffan med nya kuddfodral
Om du vill ge din soffa ett lyft inför hösten behöver du inte köpa en ny möbel. Ibland räcker det med att byta ut kuddfodralen. De mjuka och behagliga kuddfodralen från Olsson & Jensen finns i flera olika färger och mönster, vilket gör det enkelt att uppdatera soffan efter säsongens färgpalett. Med ett par nya kuddfodral kan du snabbt och enkelt skapa en ny känsla i rummet utan att behöva spendera en förmögenhet.

4. Klassiska Mateus-muggar för höstmys
När temperaturen sjunker finns det få saker som är så mysiga som att krypa upp i soffan med en varm kopp te eller kaffe. De klassiska muggarna från Mateus är perfekta för just detta. Med sin tidlösa design och handgjorda känsla blir de snabbt en favorit i höstens kyligare kvällar. En vacker mugg kan förvandla en vanlig fika till en riktig högtidsstund.

5. Skapa en helhetskänsla med detaljer
För att verkligen höja mysfaktorn i ditt hem är det viktigt att tänka på helheten. Små detaljer som ljusstakar, fat och kuddfodral kan tillsammans skapa en harmonisk och inbjudande miljö. Genom att kombinera olika texturer, färger och material kan du skapa ett rum som känns ombonat och personligt.

Mer om IEMS
IEMS är en ledande aktör inom heminredning, med ett noggrant utvalt sortiment från populära varumärken samt egenutvecklade produkter. Vi strävar efter att ge våra kunder en inspirerande upplevelse och möjligheten att skapa en personlig, trendriktig hemmiljö. Sedan starten 1981 har vi vuxit till flera butiker i Sverige och expanderar kontinuerligt för att möta våra kunders behov. Upptäck IEMS onlineshop här!