Förnybar el från solen – abonnera enkelt och bekvämt i Lyse Solpark

I jakten på hållbara energilösningar tar LEVA i Lysekil AB genom sin etablering av Lyse Solpark ett stort steg framåt. Med möjligheten att abonnera på förnybar solel från västkusten får du tillgång till en enkel och klimatsmart lösning – direkt från solen till ditt hem.

Lyse Solpark utanför Lysekil erbjuder nu en möjlighet som gör övergången till förnybar energi både enkel och tillgänglig. Med några få klick kan du teckna ett abonnemang och börja använda solel från en av Sveriges mest moderna solparker. Solens strålar omvandlas till ren energi som levereras direkt till ditt hem eller din verksamhet.

Läs mer och abonnera på solel från Lyse Solpark

Förnybart och hållbart – en smart investering
Att välja solel från Lyse Solpark är inte bara ett smart och miljövänligt val, det är också ett ekonomiskt fördelaktigt beslut på sikt. Genom att använda solens kraft bidrar du till att minska vårt beroende av fossila bränslen, samtidigt som du minimerar din egen klimatpåverkan. 

Så fungerar solelsabonnemanget
När du tecknar ett abonnemang på solel från Lyse Solpark innebär det att du köper el från en solpark utan att själv behöva installera några solpaneler. Solparken tar hand om all produktion och underhåll, medan du som kund får tillgång till ren energi direkt från solens strålar. Du får alltså fördelarna med solel utan besvär med att äga och sköta solpanelerna själv. Priserna på förnybar energi har dessutom visat sig vara mer stabila över tid än de för fossila bränslen, vilket innebär att du både gör ett klimatsmart val och säkrar din ekonomi i det långa loppet.

Så fungerar elhandel hos LEVA

En hållbar framtid med Lyse Solpark
LEVA har som mål att genom Lyse Solpark erbjuda en enkel och hållbar lösning för alla som vill minska sitt klimatavtryck. Genom att teckna ett abonnemang på solel hjälper du till att fasa ut den fossila energiproduktionen och skapa en mer hållbar energiförsörjning. Solelsabonnemanget är inte bara ett engångsval – det är en långsiktig investering i framtiden. Genom att abonnera på förnybar energi bidrar du aktivt till att skapa en grönare värld för kommande generationer. 

Vad är LEVA och hur bidrar de till en hållbar framtid? – Upptäck mer om LEVA och deras arbete med förnybar energi här

Nu har du chansen att bli en del av framtidens energilösning. Ta steget och abonnera på solel från Lyse Solpark idag – ett enkelt, hållbart och förnybart val för dig och din omgivning!

Mer om LEVA i Lysekil 
LEVA i Lysekil är ett elhandelsbolag och en innovativ leverantör av förnybara energilösningar som fokuserar på att skapa en hållbar framtid för både hushåll och företag. Genom att erbjuda enkel tillgång till ren energi, som solel från Lyse Solpark, strävar LEVA efter att minska klimatpåverkan och främja lokal energiproduktion. Med lång erfarenhet inom elhandel och en stark förankring i samhället, är LEVA en pålitlig partner för en grönare och mer hållbar framtid. Läs mer här