Därför ska du uppleva en weekend med Countryside Hotels – här finns något för alla

Letar du efter en avkopplande weekend med det lilla extra? Countryside Hotels erbjuder ett unikt urval av charmiga hotellpaket över hela Sverige, från ståtliga slott och herrgårdar till julstämning på landet. Här får du uppleva genuin gästfrihet och ett boende utöver det vanliga. 

Oavsett om du drömmer om en lyxig herrgårdsweekend, en stämningsfull julvistelse, eller en lugn avkoppling i naturskön miljö, har Countryside Hotels något för alla smaker. Varje hotell har sin egen historia och unika karaktär, vilket gör varje vistelse personlig och minnesvärd.  

– Vi vill ge våra gäster en upplevelse som de sent ska glömma. Varje hotell i vårt nätverk erbjuder något speciellt – det kan vara allt från anrika byggnader till modern lyx i natursköna omgivningar. Från kust till fjäll, stad till landsbygd – vi erbjuder ett hotell för varje tillfälle, berättar Anna Övergaard, marknadschef, på Countryside Hotels.

Varför välja det vanliga? Upptäck ett unikt hotell här 

Värdskap i världsklass
Det som verkligen skiljer Countryside Hotels från mängden är det varma och personliga värdskapet som möter gästerna på varje hotell. Här tas du om hand som en del av familjen, oavsett om du besöker en slottsweekend eller en mindre gård på landsbygden. 

– Värdskapet är hjärtat i våra hotell. Vi vill att varje gäst ska känna sig välkommen och uppskattad från det ögonblick de kliver in genom dörren. Det är något vi är mycket stolta över.

Utforska hela Countryside Hotels utbud och boka din nästa oförglömliga vistelse här  

Skräddarsydda paket för varje säsong
Förutom det breda utbudet av hotell erbjuder Countryside Hotels skräddarsydda paket för varje säsong. Under vintern finns det exempelvis härliga julpaket där gästerna kan njuta av mysig atmosfär, god mat och julstämning på några av landets mest idylliska hotell. 

– Våra julpaket är väldigt populära, och vi ser alltid fram emot att välkomna gäster som vill fira jul i en avkopplande miljö bort från stadens stress, säger Anna Övergaard.

Få en upplevelse utöver det vanliga – boka din vistelse idag! 

Perfekt för en romantisk getaway
Om du planerar en romantisk weekend är Countryside Hotels också det självklara valet. Här kan du och din partner njuta av lugnet i en lantlig miljö, med vackra omgivningar som skapar den perfekta bakgrunden för er tid tillsammans. Många av hotellen erbjuder dessutom exklusiva spapaket, gourmetmiddagar och vackra sviter som förhöjer upplevelsen ytterligare. 

– Vi ser ofta par som väljer våra hotell för att fira speciella tillfällen, eller bara för att koppla av och njuta av varandras sällskap. Våra romantiska paket är designade för att skapa minnen för livet, avslutar Anna Övergaard.  

Mer om Countryside Hotels
Countryside Hotels är en sammanslutning av charmiga och personliga hotell runtom i Sverige, som erbjuder unika och minnesvärda upplevelser för alla tillfällen. Med fokus på genuint värdskap och noga utvalda miljöer, är varje hotell en oas av avkoppling och kvalitet.

Hitta ditt weekendpaket här

Se deras herrgårds-och slottsweekends

Läs om deras julpaket