Unna dig vardagslyx med spa – på Hotell Havsbaden i Grisslehamn

Precis vid havet, ett stenkast från storstadspulsen i Stockholm hittar du Hotell Havsbaden i Grisslehamn – en lugn oas för kropp och själ. I 100 år har gäster från när och fjärran kommit hit för att avnjuta mat, dryck och strandbad. – Här kan du slappna av och låta dig bli väl omhändertagen, säger Anton Lukeniuk, […]

Elite Palace Hotels nyöppnade Spa en succé: “Helt överväldigade av all positiv respons”

Äntligen har dörrarna slagit upp till Elite Palace Hotels nya spa- och träningsanläggning VANA. På generösa 1 500 kvadratmeter får du som medlem,  hotellgäst eller besökare möjlighet att träna på ett av Stockholms mest exklusiva gym och njuta av en redan nu högt uppskattad spaupplevelse.

Livfullt och pampigt – kika in i unika hotellets nyrenoverade rum

Byggnaden är K-märkt och utsidan pryds av vackra fasader. Men kikar man in på insidan möts man av en lite annan känsla.

Här gömmer sig den hyllade spa-pärlan i Orbaden

Det välrenommerade hotellet Orbaden Spa och resort har tilldelats flera priser och utmärkelser.

Upplev sommaroperans mystik och intriger – på vackra Läckö Slott

Nu har du din chans att för en kväll få bjudas in till 1800-talet och en maskeradbal med mystik, intriger och kungamord. Under sommaroperan på Läckö slott 2020 kan du se den melodiösa föreställningen”Tintomara” – och magin behöver inte vara slut när föreställningen är det.

Njut av en härlig spaweekend på Badhotellet i Tranås

Vintern närmar sig markant, och antalet människor som eftersöker värme och energi är många. Samtidigt är det lika många som inte har möjligheten att åka på en längre utlandssemester – men möjligheten att koppla av rejält när kylan smyger sig på finns ändå.

Hotell Havsbaden i Grisslehamn – en oas för kropp och själ

Ett stenkast från Stockholms storstadspuls, beläget precis vid havet hittar du Hotell Havsbaden i Grisslehamn, konferens- och spahotellet som i över 100 år har erbjudit sina gäster en upplevelse utöver det vanliga.

Ta konferensen till nästa nivå med Wisingsö Hotell och Konferens

En plats med kluckande vågor och skärgårdslugn, mångsidiga aktiviteter och moderna konferenslokaler – det är Wisingsö Hotell och Konferens.

Vill du uppleva vackra TanumStrand i vår? Detta händer – för stora som små

Kräftkok på bryggan, besök av ostrondykare, yogaevent och spaupplevelser – i vår är utbudet av helgaktiviteter enormt på TanumStrand.

Få en unik paus i vardagen med Countryside Hotels: ”Mer än bara hotell”

Countryside Hotel erbjuder upplevelser på olika typer av hotell med den gemensamma nämnaren hög standard, god mat och vackra miljöer.