Hitta skönheten i det gamla: Välkommen till Beyo Vintage nya butik på 700 kvadratmeter

Med passion för historia och hållbarhet öppnar Beyo Vintage dörrarna till sin nya butik på 700 kvm på Vretensborgsvägen 28 i Hägersten den 26 oktober. Här kan du hitta restaurerade möbler som inte bara ger charm och personlighet till ditt hem, utan också bidrar till en mer hållbar framtid. 

På Beyo Vintage handlar framtiden om att återanvända och bevara det som redan finns. Genom att restaurera möbler från 50-, 60- och 70-talet förlänger företaget deras livslängd och ger dem nytt liv, samtidigt som de minskar behovet av nyproduktion och sparar på jordens resurser. 

– Vi är stolta över att kunna erbjuda ett hållbart alternativ för de som älskar inredning, men som också vill göra medvetna val för miljön, säger Betty, en av grundarna av Beyo Vintage. 

– Varje möbel vi restaurerar är en påminnelse om att det som en gång var gammalt kan få nytt värde och skönhet. 

Utforska Beyo Vintage's sortiment online 

Unika möbler för ett hem med karaktär
Varje möbel hos Beyo Vintage är handplockad och noggrant restaurerad för att passa in i dagens hem utan att förlora sin unika karaktär. Betty understryker att det är viktigt att deras kunder ska kunna hitta något speciellt som speglar deras personliga stil och smak. 

– Vår kollektion består av möbler med historia och själ. Vi vill att våra kunder ska kunna hitta möbler som de känner en koppling till – något som är skapat just för dem. 

Vare sig du söker en unik teakbyrå, en mysig fåtölj eller köksstolar med eget valt tyg, så kan du hitta det hos Beyo Vintage. 

Upptäck Beyo Vintages instagram här! 

Personlig service i centrum
Vidare berättar Betty att de lägger stor vikt vid att ge sina kunder en personlig och genuin upplevelse. Deras team tar sig tid att lyssna och förstå dina behov, och hjälper dig att hitta de möbler som passar bäst i ditt hem. 

– Vi är här för att hjälpa till på varje steg av resan. Vi älskar att dela med oss av vår kunskap och passion för vintage, och vi ser alltid till att kunden går härifrån med något de verkligen älskar. Den personliga servicen är en central del av vårt arbete, och vi vill att varje kund ska känna sig sedd och hörd. 

Planera ditt besök till Beyo Vintage nya butik 

Upptäck skatten av vintage hos Beyo
Hos Beyo Vintage handlar det inte bara om att hitta möbler; det handlar om att upptäcka skatter och att göra en resa tillbaka till 50-talet. Varje möbel berättar en egen historia och vi hoppas att du hittar något som blir en del av din. 

– Vi vill att våra kunder ska känna att de har hittat något riktigt unikt när de lämnar vår butik, säger Betty och avslutar: 

– Den 26 oktober ser vi fram emot att dela vår passion för vintage och hållbarhet med ännu fler i den nya 700 kvm butiken på Vretensborgsvägen 28 i Hägersten. 

Mer om Beyo Vintage 
Beyo Vintage är en second hand-butik för möbler, med huvudsakligt fokus på skandinavisk design från mitten av 1900-talet. Företaget grundades 2023 och drivs idag av grundarna Betty och Fayoz. Beyo erbjuder ett stort urval av begagnade, högkvalitativa möbler och inredningsaccessoarer. Sedan starten har våra två huvudsyften varit att ge möbler ett andra liv och att sträva efter en mer hållbar framtid genom att återanvända gamla möbler.