Allt ditt HR-arbete i en enda appFlex HRM är ett komplett, webbaserat HR-system som täcker allt från tidrapporter och reseräkningar till bemanning, HR-stöd och lön. 
– Nu blir det väldigt lätt att administrera sitt arbete. Man kan sköta allting från sin mobiltelefon med bara ett par knapptryckningar, säger Greger Bussler, säljare på Flex Applications.

Administrativa uppgifter, som att skicka in kvitton, notera övertid och ansöka om ledighet brukar många tycka är tråkigt och tidsödande. Ofta krävs det dessutom att man hoppar mellan olika system där man ska logga in och ut från sin kontorsdator.

Men det finns ett bättre och enklare system för att sköta sin personaladministration.

Det Örebro-baserade företaget Flex Applications har lanserat det webbaserade systemet Flex HRM. Redan har över 3 000 företag, organisationer och lönecenter gått över till det, däribland researrangören Apollo, klädjätten Lindex, Svenska Kyrkan och kryddföretaget Paulig (Santa Maria).

– Allt fler ser fördelarna som systemet erbjuder. Allt som rör HR kommer att gå snabbare och enklare. Ledtiden är mycket kortare, säger Greger Bussler, säljare på Flex Applications.
Flex HRM samlar all personalinformation på ett ställe, så att både chefer och medarbetare snabbt och enkelt får fram de uppgifter de behöver. Chefen kan enkelt hålla koll på hur mycket övertid som har arbetats. Medarbetarna får överblick över löneuppgifter och semesterdagar och arbetsledaren ser snabbt om ett pass är underbemannat. Faktureringsavdelningen får färdiga fakturaunderlag baserat på både reseräkningar och tidrapporter. Det är bara några exempel på hur Flex HRM automatiserar arbetet och frigör tid.  

Komplett tjänst
Teknikutvecklingen går snabbt framåt och numera ser många av oss digitala lösningar som en självklar del av vardagen. Det finns helt enkelt en stor efterfrågan på tjänster som man enkelt kommer åt via sin mobiltelefon, var som helst och när som helst.

Flex HRM är en molnbaserad tjänst som företaget antingen kan köpa eller hyra per licens.

Det är ett av få personalsystem på marknaden som täcker in hela flödet, från tidrapportering, och reseräkningar till bemanning, HR-stöd och lön.

– Kunderna väljer själva vilka delsystem de vill ha. De kan till exempel använda tidrapporteringen i Flex HRM men fortsätta använda sitt invanda lönehanteringssystem från en annan leverantör. De väljer själva hur omfattande tjänsten ska vara, men det finns självklart synergieffekter när man har vårt kompletta system, säger Greger Bussler.

Flex HRM kan användas både av småföretag och stora koncerner. Eftersom det är så pass kraftfullt och flexibelt kan det växa med företaget allteftersom kraven ökar och behoven förändras

Jobba överallt
Eftersom Flex HRM är en molntjänst går det att logga in i systemet från vilken enhet som helst. Det ger en enorm flexibilitet, då man t.ex. kan sitta vid sin jobbdator och göra halva reseräkningen och sedan göra klart det sista i mobilen på bussresan hem. 

– Har man några minuter över på bussen eller i ett väntrum hos tandläkaren kan man enkelt jobba vidare. Skulle man istället behöva plocka fram sin portabla dator så blir det ett större motstånd och risken är stor att man inte alls gör klart det man hade som ambition att slutföra. I mobilen går det så mycket smidigare, säger Greger Bussler.

Flex Applications tillhandahåller kraftfulla verktyg för att hantera ditt företags reseräkningar och tidrapporter, för att schemalägga personal, för att stötta och utveckla företagsprocesser inom HR och för att ta hand om företagets löneadministration.

Vi har lång erfarenhet av att utveckla administrativa system och erbjuder dina anställda enhetliga och enkla verktyg att arbeta med. Våra ledord är kvalitet, innovation, trygghet och lyhördhet.

Läs mer på:
 www.flexapplications.se