Vill du komma i form till sommaren? Tänk på det här!

Körsbärsblommorna blommar och sommaren närmar sig med stormsteg. Med det kommer även en påminnelse om de timmar vi lovat oss att spendera på gymmet, men som under årets lopp uteblev. Modifast erbjuder kostprodukter som på ett effektivt sätt kan hjälpa dig att gå ner i vikt, bibehålla din vikt eller må bättre – lagom till sommaren.

Modifast består av en rad kompletta måltider med lite kalorier med all den näring du behöver – något som är nästintill omöjligt att få till på egen hand. Det gäller oavsett om du vill ersätta flera måltider för att gå ner i vikt, stanna på din nuvarande vikt eller för ta till när endast sämre måltidsalternativ finns tillgängligt.

– Att ersätta en måltid är ett enkelt sätt att bibehålla en viktminskning medan att ersätta flera eller alla måltider per dag är ett effektivt sätt att minska vikten. Att se en förändring i positiv riktning relativt snabbt kan öka motivationen till att göra fler positiva livsstilsförändringar, säger Linda hos Modifast.

Just nu erbjuder Modifast upp till 20 procent rabatt på alla kostersättningar på Modifast.se. Klicka här för att beställa!

Maxad variation – med 17 smaker
Modifast kostsersättningar finns i fem olika varianter - och finns i 17 olika smaker. Ett exempel är deras ljuvliga pastarätt med smak av svamp som enkelt värms i mikron på några minuter. I sortimentet finns även soppordryckergröt och puddingar.

– För variation kan man variera med olika kryddor eller mixa två smaker och dela upp på två portioner. Puddingarna kan varvas i ett och samma glas, för att skapa ett estetiskt uttryck. Det är både en fröjd för ögat och smaklökarna, säger Linda.

Här hittar du hela Modifast sortiment med kost- och måltidsersättningar!

Används av livsstilsbloggaren
Livsstilsbloggaren och småbarnsmamman Christina Melin, 42, har använt sig av Modifasts produkter för att komma i form. Hon berättar hur Modifast-måltiderna i kombination med vanlig vardagsmotion hjälpt henne att få i sig rätt näring i en hektisk vardag. I dag är hon inte bara sju kilo lättare – hon berättar att hon även är både starkare och gladare.

– Det allra viktigaste för den som vill komma i form är regelbunden motion och en välbalanserad kost, avslutar Linda.

Fem tips på hur du kan komma i form med Modifast 

1. Ont om tid?
Modifast produkter är enkla att ta med sig när du är på språng!  

2. Snabb mat – mer tid till annat
Med en Modifast-måltid till lunch får du tid över och kan t.ex. ta en lunchpromenad.

3. Variera mera!
Hela 17 smaker gör det lätt att hitta egna favoriter och möjlighet till att variera sig.

4. Mättande format 
Mer matiga måltider som gröt, puddingar och pasta kan bidra till ökad mättnadskänsla.  

5. Gör det lättare att bli lättare
På Modifast.se finns mycket information och näringsberäknade recept som kan hjälpa dig på vägen mot en sundare livsstil!

Vill du ha ett mer strukturerat upplägg med Modifast? Då kan Modifast-metoden vara något för dig!