Avslöjat: Så har världens mäktigaste män och kvinnor doftatAlla har en förebild och vi vet hur de ser ut – men sällan hur de doftar.
Nu avslöjar en unik lista vilka dofter några av vår historias mäktigaste män och kvinnor har föredragit under åren.
– Du kan dofta precis som "Järnladyn", den förra presidentfrun eller premiärministern, säger Jenny Rydhström, ägare och vd för hud- och rakvårdsföretaget Gents.

Det finns en stor tjusning med parfymer och som bärare och mottagare associerar vi dofter med känslor och upplevelser. Dofter har även en stark effekt på vårt humör, men framförallt säger de någonting om oss som person – och det eller de vi tycker om.

Nu delar hud- och rakvårdsföretaget Gents med sig av en unik lista som avslöjar vilka parfymmärken och dofter som några av de största politikerna, skådespelarna, artisterna och näringslivsprofilerna har föredragit.
– Vi har parfymerna som har burits av tidernas mest framgångsrika personligheter – och i vårt sortiment hittar du dofterna som låter dig dofta precis som den förra presidentfrun, rockkungen eller 007-agenten, säger Jenny Rydhström, ägare och vd.
Klicka här för att se parfymerna

”Agenten doftar lime”
Gents grundades 2003 och säljer i dag sina produkter dels i deras två fysiska butiker i Helsingborg men också online eller via väl utvalda återförsäljare. Deras största sortiment ligger inom manlig livsstil med allt du behöver inom dofter, rakning, skägg, mustasch och hudvård – men här finns också ett brett doftsortiment.
– Vi erbjuder parfymer som vi ser har gjort tidigare bärare framgångsrika. Få vet om att Agent 007 doftade lime och både vår förra presidentfru och största kvinnliga filmstjärna brukar bära en romantisk doft med noter av vanilj.

Genom att fynda dina dofter på gents.se kan du inte bara hitta unika dofter som kan vara svåra att få tag i på andra ställen – du kan dessutom spara tusenlappar och beställa hem din favoritdoft direkt till dörren.

Jenny menar att det blir allt vanligare att bygga upp en doftgarderob för att kunna matcha sin doft med stil och humör – och många väljer att inspireras av sina förebilder för att hitta en ny favoritdoft. Nu kan du göra samma sak.

Så har historiens framgångsrika personligheter doftat:

– Järnladyn: Penhaligon´s Bluebell EdT
– 007-agenten: Floris Limes Bath Essence
– Rockkungen: Brut Original Splash-On Lotion
– Hollywoodstjärnan: Creed Green Irish Tweed EdP
– Engelska prinsen: Davidoff Cool Water EdT
– Politikern: Floris Special No 127
– Rockikonen: Creed Silver Mountain Water EdP
– Skådespelaren: Creed Imperial Millesime EdP
– Presidentfrun: Creed Love in White EdP
– Prinsessan: Penhaligon´s Bluebell EdT
– Filmstjärnan: Acqua di Parma Colonia Eau de Cologne Spray

Gents har Nordens största sortiment inom manlig livsstil med allt du behöver inom rakning, skägg, mustasch och hudvård. Med noga utvalda produkter från exklusiva varumärken över hela världen, inspirerar och hjälper Gents män att känna sig enastående.

Idag har Gents, utöver internetbutiken, även den prisbelönta butiken Gents Barber & Shop i centrala Helsingborg. De har även Skandinaviens första parfymbar Gents Barber & Perfume Bar på Väla Centrum i Helsingborg.

Läs mer på www.gents.se