Så har de hjälpt över 200 000 svenska hushållEtt dåligt inomhusklimat och höga energikostnader är vardag för många svenska hushåll.
Sverigepumpen erbjuder skräddarsydda värmelösningar och sänkta energikostnader.
– Vi är ingen tillverkare av värmepumpar utan väljer ut de allra bästa produkterna på marknaden och gör dem ännu bättre innan vi ger dem stämpeln Sverigepumpen, säger Jennie Sagström, marknadschef på Sverigepumpen.
Många villaägare och fritidshusägare lever med ett dåligt inomhusklimat och dras med höga energikostnader. Med en värmepump kan du få en optimal värmespridning och ett bättre, billigare och fräschare inomhusklimat – samtidigt som du tar hänsyn till miljön eftersom den nyttjar den värmeenergi som finns naturligt i utomhusluften.

Här kan du hitta din återförsäljare av Sverigepumpen

Sverigepumpen har sedan 1989 arbetat med luftvärmepumpar för att erbjuda ett bättre inomhusklimat, anpassat till det svenska klimatet. Deras affärsidé bygger på att välja ut de bästa produkterna på marknaden och förädla dem. De var bland de allra första att introducera värmepumpar på den svenska marknaden och är med sitt noggrant utvalda produktsortiment en av marknadens ledande aktörer.
– Vi är ingen tillverkare av värmepumpar utan väljer ut de allra bästa produkterna på marknaden och gör dem ännu bättre. I det senaste testet från danska energistyrelsen får de pumpar vi baserar Sverigepumpen på de 7 högsta topplaceringarna. Vi har ingen anledning att välja ut pumpar som inte är bra, därför vet man som konsument att produkterna som fått stämpeln ”Sverigepumpen” är riktigt bra, säger Jennie Sagström, marknadschef på Sverigepumpen.

Få hjälp utifrån dina behov
Sverigepumpens enkla process startar med ett kostnadsfritt hembesök där du får veta vilka förutsättningarna som finns för ditt inomhusklimat. Därefter skräddarsys en paketlösning anpassad efter dina behov – dimensionerad för ditt specifika inomhusklimat. Slutligen planeras och genomförs en installation i enlighet medlagstiftning och normer. Därefter kan anläggningen startas och du får tips och råd om hur investeringen bör skötas.
– Vi vet vilka komponenter som behöver adderas för att värmepumpar ska fungera optimalt och samtidigt vara prisvänliga.

Hur mycket kan du spara med en värmepump från Sverigepumpen? Kolla här

För att säkerställa drift och funktion blir du alltid erbjuden regelbunden service och har alltid lokala installatören till din hjälp – för högsta möjliga och långsiktiga trygghet.
–  Sverigepumpen är en liten investering om man jämför med den stora utdelning den ger. Dessutom kan du enkelt styra din pump med Wifi eller SMS och du kan få upp till 14 års trygghet på din pump. Vi har haft hundratusentals nöjda kunder sedan starten och vill fortsätta erbjuda marknadens bästa helhetskoncept där konsumentens trygghet står i centrum genom kvalitet och service, säger Jennie Sagström.


Företaget bakom Sverigepumpen, Kinnan AB grundades 1989 med målet att ge svenska folket ett bättre inomhusklimat. Ett mål och motto som kvarstår än idag. 2004 föddes formen för konceptet ”Sverigepumpen” som från början utvecklades genom att anpassa värmepumpar för de svenska hemmet och det svenska klimatet. Vi är ingen tillverkare av värmepumpar utan väljer ut de allra bästa produkterna på marknaden och gör dem ännu bättre innan vi ger dem stämpeln Sverigepumpen. Vi strävar efter det perfekta inomhusklimatet för alla våra kunder.

Läs mer här