Bada när andan faller på: ”Alltid varmt”Äntligen kommer våren och värmen smyger sig på.
Dagarna på stranden är dock ännu långt bort – men du kan ändå ta ett dopp i ett skönt spabad.
I TopSpa XS kan du till och med unna dig en skön med bubbelmassage.

Tänk dig ett mellanting av en ångande, vedeldad badtunna och ett modernt och lyxigt spabad. Då får du SpaDealers mest populära produkt just nu, TopSpa XS – en dröm när kylan håller sig kvar trots att värmen är på ingång och vi längtar efter en skön bubbelmassage efter jobbet.

Så här beskriver en kund sin upplevelse av spabadet

TopSpa XS är ett isolerat utomhusspa med elvärme, filtrering och bubbelmassage. Den är byggd av det slitstarka materialet polyeten och du kan välja om en grå eller svart variant passar dig och din trädgård bäst. Dessutom finns det också i det mer exklusiva materialet akryl.

”Alltid redo för ett varmt bad”
Badet är enkelt att ta sig i och ur med hjälp av den isolerade lådan som används som trappa. I lådan installerar du enkelt utrustning för elvärme, filtrering och bubbel. Du behöver bara byta vatten tre till fyra gånger per år – och när du har värmt upp vattnet håller sig värmen sedan på den inställda temperaturen tills du bestämmer dig för att byta igen, eller ändra temperatur. Det ständigt varma vattnet gör tunnan badklar närhelst andan faller på – och perfekt för en romantisk kväll eller ölhäng med kompisarna.

Drömmer du också om ett eget spabad? Här hittar du hela SpaDealers sortiment

Presenteras av

SpaDealers i Korsnäs, Finland, är ett familjeägt finlandssvenskt företag som sedan 1981 verkat inom olika affärsområden. I verksamheten tillkom affärsidén med badprodukter (spabad, bubbelbad, badtunnor, bastu) år 2003. 

Egen produktutveckling
En målmedveten satsning på utveckling av den traditionella badtunnan har etablerat oss som en av de ledande innovatörerna i denna bransch. De modeller som tillverkas i dag har avancerade men ändå enkla och praktiska konstruktionslösningar för bästa möjliga funktion.
Här kan du läsa mer om SpaDealers