Bästa julklappen: Benny lär barnen att sluta tjataTjatar dina barn och ungdomar ofta där hemma?
Boken Koden är knäckt lär barnen övertyga, tala inför publik och bli vän med fjärilarna i magen.
– Jag sträckläste denna pärla och blev imponerad av hur retorikens förträffliga verktyg lyckats bakas ner mellan dessa gula pärmar, säger retorikexperten Elaine Eksvärd.

Beställ Koden är knäckt – Bennys samlade tips och få den hem till brevlådan. Skriv in din mejladress här så hjälper vi till att beställa den åt dig.

Din epost (obligatorisk)

Att tjata är trist för alla inblandade – men få unga vet egentligen hur de kan få det de vill på något annat sätt. Nu har Per Lange och Johan Bergström skrivit "Koden är knäckt – Bennys samlade tips”, en rolig och busig bok om retorik och kommunikation. Den lär barn
retorik och att tala inför publik, att hitta andra sätt än att tjata och lyckas bli vän med fjärilarna i magen. 

Vill du beställa boken för bara 146 kronor? Klicka här

"Prata på föräldrarnas sätt"
I boken delar elvaårige Benny med sig av sina hemliga tips på hur man kan övertala föräldrarna att få ha fest hemma, att få sova över hos kompisar eller höja veckopengen. Han har forskat länge på det och kommit fram till att man måste prata med föräldrarna på ett sätt som gör att de förstår och kan relatera.
Boken har hyllats av både barn och vuxna som har läst den. Retorikexperten Elaine Eksvärd menar att det här är den bästa retorikboken för barn. I sin blogg skriver hon att hon sträckläste den med ett leende och blev imponerad av hur de lyckats baka ner retorikens förträffliga verktyg mellan de gula pärmarna.
– Har ni barn och vill att de ska bli bra på retorik, köp den här boken, skriver hon.

Se klippet: Här ger sig Benny på att knäcka koden för hur man övertalar föräldrarna att få ha en fest hemma.


Per Lange är en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom kommunikation. Han är författare till flera böcker, och grundare av No Limits tillsammans med Johan Bergström, som har arbetat som marknadschef i olika företag de senaste 15 åren. No Limits lär ut retorik, growth mindset och att gå från ord till handling så att barn upplever det som roligt och lustfyllt.

Beställ Koden är knäckt – Bennys samlade tips och få den hem till brevlådan. Skriv in din mejladress här så hjälper vi till att beställa den åt dig.

Din epost (obligatorisk)