Boosta sexlivet i sommar – med VagivitalÄntligen är det sommar och dags att njuta av sol, bad – och varandra.
Genom att återfukta med VagiVital kan du inte bara förebygga symtom utan även boosta sexlivet. Problem vid samlag är vanligt när man har sköra slemhinnor vilket kan minska sexlusten, berättar Aino Fianu Jonasson, gynekolog och forskare på Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge.

Upp till 60 procent av alla kvinnor upplever symptom av sköra slemhinnor någon fas i livet. Ofta när östrogennivåerna i kroppen förändras, exempelvis i och efter klimakteriet, när man ammar, medicinerar eller lever under långvarig stress. Trots att det är så vanligt är det inte alla som har koll på att det finns hjälp att få.

Vill du veta mer? Klicka här

Öka livskvaliteten
– Ett intimt välbefinnande är viktigt för livskvaliteten, säger Anna Tenstam på VagiVital.
Den hormonfria aktivgelen har intensivt återfuktande och återuppbyggande egenskaper, vilket stärker de känsliga slemhinnorna i underlivet.
– När det kommer till underlivet är fukt allt! VagiVital behandlar effektivt sveda och irritation, samt minskar samlagssmärta och verkar både förebyggande och behandlande, tillägger Anna.

Här läser du mer om VagiVital

Öka livskvaliteten
På sommaren, när vi cyklar eller badar mycket, ökar risken för torra slemhinnor i underlivet. Genom att återfukta med VagiVital kan du inte bara förebygga symtom utan även boosta sexlivet. Problem vid samlag är vanligt när man har torra slemhinnor och Aino Fianu Jonasson, gynekolog och forskare på Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge, berättar att sex ökar blodflödet i vaginan och att ett aktivt sexliv därför bidrar till att hålla slidan frisk.

Vill du veta mer om VagiVital? Klicka här

Hormonfritt och kliniskt bevisat
Många som känner av symptom av sköra slemhinnor rekommenderas produkter som innehåller hormoner, men det finns många kvinnor som inte vill eller av medicinska skäl inte kan ta hormonbehandlingar VagiVital är marknadens enda hormonfria och kliniskt bevisade produkt som behandlar torra och sköra slemhinnor.

I en klinisk studie genomförd av kvinnliga professorer inom gynekologi vid Karolinska Universitetssjukhuset, Akademiska sjukhuset i Uppsala samt Norrlands universitetssjukhus, upplevde 79 procent av patienterna en klar förbättring av sina mest besvärande symtom.

Här hittar du VagiVital

”Vi vill boosta kvinnohälsa”
VagiVital är ett varumärke som är 100 procent dedikerat till kvinnors hälsa och välbefinnande.
– Ingen kvinna ska behöva ha vaginala besvär och vi prioriterar kvinnlig intimhälsa. Vaginan är fantastisk och det ska vara fantastiskt att ta hand om den också, säger Anna Tenstam på VagiVital.

VagiVital är en hormonfri aktivgel som återfuktar och återuppbygger känsliga underliv, lindrar sveda och minskar samlagssmärta. Sköra och ömma slemhinnor i underlivet kan drabba kvinnor i alla åldrar, vanligast är vid hormonella förändringar såsom klimakteriet eller amning. Men även yttre faktorer som stress, sjukdom eller medicinering kan påverka hur våra underliv mår.

Men alla dessa symtom kan botas eller lindras med VagiVital. Den hormonfria aktivgelen framtagen av svenska Peptonic Medical och dokumenterad i samarbete med kvinnliga forskare, med kliniskt bevisad effekt.

En kur med VagiVital pågår i 30 dagar, för bäst resultat använd varje dag i 90 dagar, därefter vid behov. Vaginalgelen förs enkelt in i vaginan med hjälp av en smart applikator. Den kristallklara gelen är fräsch och utan fetter, därför är applikatorn enkel att rengöra med hett vatten.

Läs mer