Den ultimata gamingoasen: Utforska SPACE i sommar

Gamers har länge känt till något som alla andra nu börjar förstå: Spelandet utgör en gemenskap och en social plattform. Genom multiplayer-spel, servrar, kommunikationsplattformar och framför allt genom besök på SPACE Gaming har spelgemenskapen blomstrat och skapat en helt ny dimension av social upplevelse. 

Gaming är inte längre bara ett fritidsintresse - det är en uppskattad form av underhållning och en social aktivitet som förenar människor från olika bakgrunder. I en tid då teknologin erbjuder en mängd olika spelalternativ finns det en plats som erbjuder en unik och enastående upplevelse: SPACE Gaming Center i centrala Stockholm.

Vill du veta mer om SPACE? Klicka här 

Fullt utrustade gaming setups
Precis intill fontänen på Sergels Torg är SPACE Gaming en oas för spelentusiaster. Liana de Wit, Head of Marketing, berättar att oavsett om du föredrar konsol- eller PC-spel kan du komma hit och spela – valet är ditt.
– Vi har ett Gaming Center och en Gaming Bar med ett omfattande spelbibliotek och fullt utrustade gaming setups. Hit kan du komma med dina vänner, testa nya spel eller möta nya bekantskaper.

Utöver gaming centret och SPACE Bar finns även bootcamp-rum som kan bokas privat för after work med kollegorna, svensexor, födelsedagskalas eller för att samla vänner och ha en trevlig kväll. Du kan beställa mat och dryck direkt från din dator och få den levererad till din plats, vilket är perfekt när du väntar i lobbyn eller inte vill bli störd mitt i ett game.

Upplev gemenskapen, spänningen och den oslagbara atmosfären – läs mer! 

 Sommarrabatt!
Under sommaren har SPACE en fantastisk sommarkampanj med upp till 60 procent rabatt på dags-, vecko- och månadspass och Sofia konstaterar att detta är det perfekta tillfället att komma och utforska upplevelsen på SPACE. 

– SPACE är en trygg och välkomnande plats dit du kan komma ensam eller tillsammans med kompisar för att delta i turneringar eller bara spela för skojs skull. Oavsett om du är nybörjare eller proffs understryker Sofia att alla precis lika välkomna. Personalen finns alltid till hands för att hjälpa till och skapa en trivsam och inkluderande atmosfär. Här finns något för alla, vi ses! 

Besök SPACE i dag – läs mer! 

Du hittar SPACE på Stockholms mest centrala adress, precis intill fontänen på Sergels torg. Under vårt tak finns fullt utrustade gaming setups, bootcamp-rum, en gaming bar och en mäktig arena med plats för 450 personer.

Vi erbjuder en trygg plats dit du kan komma själv eller tillsammans med kompisar, delta i turneringar eller spela bara för att det är kul. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs – här är alla lika välkomna.

Här läser du mer om SPACE!