Bygg ditt drömhus – med VårgårdaHusDet är många med husdrömmar som vill bygga nytt helt efter egna behov och önskemål – men som av olika skäl hindras.
Längtar du efter ett eget hus kan du förverkliga drömmen tillsammans med VårgårdaHus.
– Vi arbetar tillsammans med dig för att du ska få ditt drömhus utan att tumma på kvaliteten eller att det behöver bli en stor merkostnad, säger Ulrica Bodin, marknadsansvarig på VårgårdaHus.
Att förverkliga den egna husdrömmen med exteriöra och interiöra val är något många drömmer om. VårgårdaHus kan hjälpa dig att få ett hus som präglas av din personliga stil – utvändigt som invändigt. Med sin enkla byggprocess ger de dig möjlighet att skräddarsy ett hus precis enligt dina önskemål – med ett nyckelfärdigt hem som resultat.
– Ett drömhus är mer än stommen, taket och väggarna. Vi talar om ett kommande liv, om att göra sig en plats där man kan trivas och utvecklas under en lång tid framöver, säger Ulrica Bodin, marknadsansvarig på VårgårdaHus.
 
VårgårdaHus konstruerar och tillverkar sedan 1992 hus till hela Sverige. 2016 fick företaget utmärkelsen ”Årets nöjdaste kunder”.
– Det är ett resultat vi är fantastiskt glada över och något vi tror främst handlar mycket om vår flexibilitet och att kunden kan skapa sitt eget drömhus till ett väldigt bra pris. Jag tror även vårt personliga bemötande, vår trovärdighet och ärlighet mot kunden spelar en stor roll. Vi överlevererar nog, men det är i slutändan bara positivt, säger Per-Erik Bonander, vd för VårgårdHus.
 
Från start till mål
VårgårdaHus vill erbjuda sina kunder service där de hjälper dig från start till mål – från den första kontakten till bygglovshandlingar och framåt. När du har gjort dina val byggs ditt hus av erfarna och noggranna snickare i deras egen fabrik. Hit är du som kund välkommen för att titta på bygget eller träffa projektledaren. Alla hus byggs med smarta och energieffektiva lösningar för att ditt drömhus även ska bli bra för miljön. 
– Våra hus har treskiktsvägg för bättre isolering, treglasfönster med lågt U-värde samt välisolerad grund. Det gynnar miljön och sänker dina driftskostnader. De som har byggt hus med oss brukar säga att de får mycket hus för pengarna, säger Ulrica Bodin.
 
Hon berättar att en av deras nöjda kunder är en familj i Trollhättan, som byggde sig sin egen idylliska och detaljrika drömversion av Villa Jakobsdal, en villa i klassisk sekelskiftesstil. 
– Familjen var mycket noga med detaljer, vilket blev en utmaning för våra arkitekter. Huset är helt och hållet kundanpassat. De har en vackert bruten fasad med krönlister över alla fönster. Planlösningen interiört ger ett öppet och ombonat intryck med en ljus pärlspontpanel i köket och murspis i vardagsrummet.
 
I framtiden vill VårgårdaHus åstadkomma ännu mer – genom att bland annat förbättra och titta på alla detaljer.
– Vi fokuserar på de små stegen för det leder alltid till något större. Det kan vara materialval, planlösningar eller servicebiten. Vi har fått till en konstant förbättringsprocess som vi är väldigt nöjda med, säger Per-Erik Bonander.

VårgårdaHus producerar villor till privatpersoner och hög kvalitet, gott hantverk och ett genuint engagemang präglar verksamheten. 

Med huvudkontor och fabrik i Vårgårda och med säljkontor från Umeå i norr till Malmö i söder tillverkar de cirka 300 hus per år.

VårgårdaHus ägs av Danmarks största husföretag, 
Huscompagniet, som levererar ca 1350 stenhus per år. Bakom Huscompagniet står nordens största kapitalfond, EQT, som har mer än 20- års erfarenhet från olika branscher.

Läs mer om VårgårdaHus här