Tips: Så kan du enkelt liva upp ditt hem med unik inredning

Ända sedan 1897 har Skrufs Glasbruk skapat handblåsta glasvaror, med allt från dricksglas och ljusstakar, till iögonfallande skålar och vaser. Med över 120 år som verksamma kombineras tradition ihop med nytänk – något som resulterat i flera högkvalitativa och konstnärliga produkter.

Så säkrar du dina värdesaker – på ett snyggt sätt

När vi lämnar våra hem och låser ytterdörren låter många sina dyrbara prylar ligga framme. Smycken, pass, nycklar och pengar ligger sällan på svåråtkomliga ställen. Med säkerhetsskåp från Scandinavian Safe blir förvaringen trygg – och riktigt snygg.

Listan: 3 skäl att skaffa spotlights till ditt hem

Många underskattar hur viktiga ljuskällorna är i ett rum men faktum är att placering och val av lampor kan vara detaljen som knyter ihop rummet och inredningen.

Klippan Yllefabrik satsar på hållbara kollektioner och svensk ull

Familjeföretaget Klippan Yllefabrik har arbetat med ull i över 140 år med stort fokus på kvalitet och användbar design.

Framtidens trallskruv – utvecklad med svenska snickare

Mycket har hänt de senaste 15 åren; inte minst vad det gäller trallbyggen. Nya byggrekommendationer, klimatförändringar och ändrade virkesval gör att det ställs helt nya krav på trallskruven för att den ska klara de nya förutsättningarna – och för att du som snickare ska kunna göra ett bra jobb. ESSDECK MAX är utvecklad tillsammans med svenska snickare och löser tre vanliga problem: propellerbrädor, stickor, och virke som spricker upp när man skruvar nära kant.

Hos Nordic Art Wall är det ingen konst att hitta rätt konst

Letar du med ljus och lykta efter den perfekta tavlan? Hos onlinegalleriet Nordic Art Wall hittar du omsorgsfullt utvalda originalkonstverk. Här väljer du enkelt den tavla som passar just ditt hem bäst – utan att behöva lämna soffan.

Kolla formarna – nu kan du baka ditt favoritdjur som pepparkaka

“Sveriges roligaste pepparkaksformar till riktigt bra priser”

Badrumsrenoveringar som spar både tid och pengar – med ett lyxigt fogfritt ytskikt

Det är inte ovanligt att renoveringen skjuts upp på grund av låg budget och tidsbrist. Ett smidigare alternativ för badrumsrenovering hittar du hos Betongstil, som erbjuder en unik helhetslösning i betong.

Upplev julens magi på Brisak

Medan vi förbereder oss för Halloween har Brisak, fyndbutiken på Värmdö, redan välkomnat julen. Planeringen av Stockholms största vinterland har pågått i flera månader och nu kan alla julfantaster äntligen besöka julens mecka. 

Unik julbelysning en ny trend

När julen närmar sig och mörkret faller är det givet att pynta med en mysig julbelysning. Att sticka ut med en vacker adventsljusstake på fönsterbrädan utan att behöva betala ett premium pris blir allt svårare, men nu erbjuder LampGallerian lösningen. Den traditionella julbelysningen, vare sig vi pratar om slingor varvade längs balkonger eller adventsljusstakar på […]