Kolla formarna – nu kan du baka ditt favoritdjur som pepparkaka

“Sveriges roligaste pepparkaksformar till riktigt bra priser”

Badrumsrenoveringen som kan spara tid och pengar

Det är inte ovanligt att renoveringen skjuts upp på grund av låg budget och tidsbrist. Ett smidigare alternativ för badrumsrenovering hittar du hos Betongstil, som erbjuder en unik helhetslösning i betong.

Upplev julens magi på Brisak

Medan vi förbereder oss för Halloween har Brisak, fyndbutiken på Värmdö, redan välkomnat julen. Planeringen av Stockholms största vinterland har pågått i flera månader och nu kan alla julfantaster äntligen besöka julens mecka. 

Unik julbelysning en ny trend

När julen närmar sig och mörkret faller är det givet att pynta med en mysig julbelysning. Att sticka ut med en vacker adventsljusstake på fönsterbrädan utan att behöva betala ett premium pris blir allt svårare, men nu erbjuder LampGallerian lösningen. Den traditionella julbelysningen, vare sig vi pratar om slingor varvade längs balkonger eller adventsljusstakar på […]

Företaget där organiserat kaos och compact living går hand i hand

Att ge bort gåvor och presenter har, precis som att dela måltider ihop, sedan tidernas begynnelse varit ett sätt att bygga goda relationer. Svenska designföretaget Sagaform har därför i över 25 år bidragit till att skapa kärleksfulla relationer genom att erbjuda väldesignade och prisvärda produkter.

Tips: Så lyckas du med måleriprojektet i sommar

Nu under sommaren och på semestern bestämmer sig många för att måla om sina fasader. Men målningen kan också innebära problematik och stora frågetecken.

Företaget med sortimentet som alltid lyssnar på efterfrågan

Stora butiker med mängder att välja mellan är sällan svårt att hitta. På Handelshuset arbetar man på ett unikt sätt för att alltid lyfta fram det som faktiskt efterfrågas, och sållar bort det som inte gör det.

Nu kan du beställa Anebyhusgruppens huskatalog 2019

Tre stilar, sextio arkitektritade husmodeller och tusen möjligheter – sedan 1945 har Anebyhusgruppen byggt tiotusentals drömhus i de småländska skogarna.

Har du koll på fördelarna med att bo i ett timmerhus?

Med nästan 50 år i branschen och som världens största timmerhustillverkare finns det mycket att lära från Kontio Hus. Här ligger stort fokus på miljön och att utnyttja alla fördelar som kommer med att ha ett timmerhus.

Poolerna för dig som vill göra det på riktigt

Många går i tankar om att införskaffa pool till sommaren, och poolköp är ett område som är fullt av missvisande och felaktig information enligt Jan Sundberg, VD på ScandinavianLuxePool.