Öka vinterns mysfaktor med en eldstad

”Elda, grilla korv eller bara njut av det charmiga ljusskenet” – se bildspelet här

Gjør vinteren enda koseligere med en bålpanne

«Tenn bål, grill pølser eller bare nyt det sjarmerende skinnet fra flammene» – se bildekarusell her

3 trender: Så inreder vi altanen 2022

Här tipsar Jengo om tre stilsäkra sätt att inreda sin uteplats på i vår och sommar.

Tips: Så här kan du superenkelt få det hemtrevligt och mysigt

Få saker är lika viktiga för ens välmående som ens egna hem. Här är en plats där du får vara precis som du vill – och designa och utforma den precis efter dina önskemål. Men för att verkligen få till den mysiga hemkänslan krävs det där lilla extra: exempelvis i form av produkter från Grevinnans Rum.

– Med små medel kan man snabbt få det riktigt hemtrevligt, med allt från väldoftande ljus till elegant tvättmedel, berättar Victor, en av Grevinnans Rums många kunder.

DUX 6006 – En säng för livet

Sömn är viktigt i alla delar av livet för att vi ska må bra och hålla oss friska. Därför bör kvaliteten vara din största prioritet när du köper en säng. Men det kan vara svårt att välja rätt, särskilt om du och din partner ska dela säng och har olika behov. Då är sängmodellen DUX 6006 med dess unika Pascal-system lösningen för er.

HEX winerack från Born in Sweden – skapa din egen form!

Oavsett om man har ett stort lantkök eller en storstadsvrå brukar förvaring vara en utmaning. Dessutom är intresset för matlagning och för att skapa snygga och funktionella kök större än någonsin.

Möbelföretaget du inte får missa om du älskar skandinavisk design

Om du söker funktionell, klassisk skandinavisk design i högkvalitativ tappning är Zweed vägen att gå. Sedan företaget grundades har de ständigt strävat efter att skapa möbler med en unik och tydlig identitet som återspeglar Zweeds lekfullhet och arv. Kanske hittar du din nya favoritmöbel?

Gjør hagen fin med smart oppbevaring

Her er høstens smarteste – og fineste – måter å vinterlagre utstyret ditt.

Smygstarta sommaren med IMUS terrassvärmare

Efter en lång och kall vinter är längtan efter värme och ljumma, ljusa sommarkvällar större än någonsin. För den som vill säkra de varma, härliga kvällarna på altanen eller balkongen i sommar finns IMUS terrassvärmare – som är både energisnål och helt säker för barn och husdjur.

Skandinavisk möbeldesign – med kvalitet och materialval i fokus

Efter att Magnus Heijel tog över Mavis förvandlade han det lite trötta möbelföretaget till en designer och producent av unika, moderna möbler där hantverket står i fokus. De rena skandinaviska linjerna och de hållbara, gedigna materialvalen har blivit en favorit hos många – utan att spräcka plånboken.