Möbelföretaget du inte får missa om du älskar skandinavisk design

Om du söker funktionell, klassisk skandinavisk design i högkvalitativ tappning är Zweed vägen att gå. Sedan företaget grundades har de ständigt strävat efter att skapa möbler med en unik och tydlig identitet som återspeglar Zweeds lekfullhet och arv. Kanske hittar du din nya favoritmöbel?

Smygstarta sommaren med IMUS terrassvärmare

Efter en lång och kall vinter är längtan efter värme och ljumma, ljusa sommarkvällar större än någonsin. För den som vill säkra de varma, härliga kvällarna på altanen eller balkongen i sommar finns IMUS terrassvärmare – som är både energisnål och helt säker för barn och husdjur.

Skandinavisk möbeldesign – med kvalitet och materialval i fokus

Efter att Magnus Heijel tog över Mavis förvandlade han det lite trötta möbelföretaget till en designer och producent av unika, moderna möbler där hantverket står i fokus. De rena skandinaviska linjerna och de hållbara, gedigna materialvalen har blivit en favorit hos många – utan att spräcka plånboken.

Förläng sommaren med ett skräddarsytt uterum

De flesta svenskar är överens om att sommaren är alldeles för kort. Med ett högkvalitativt uterum kan vi emellertid få njuta av en betydligt längre sommarsäsong – eller till och med fira nästa julafton omgiven av tropiska växter. Nu kan du bygga ditt eget uterum online, med Novorooms Uterumsbyggare. Testa själv och få en offert på direkten!

Fyll ditt hem med vårtrevnad och mys!

Våren är på väg med stormsteg och påsk är här om ett ögonblick. Även om inte heller det här är året för stora kalas är det viktigare än någonsin att skapa mys och trivsel hemma. Med Stumpastaken har du en inredningsprodukt som ändrar skepnad allt efter årstid eller humör.

Fyll ditt hem med väldoft i vinter – med inspiration från svensk natur

Att inreda sitt hem med väldoftande, vackra doftljus och rumsdofter ger det där lilla extra när du vill skapa en inbjudande atmosfär.

Tips: Så kan du enkelt liva upp ditt hem med unik inredning

Ända sedan 1897 har Skrufs Glasbruk skapat handblåsta glasvaror, med allt från dricksglas och ljusstakar, till iögonfallande skålar och vaser. Med över 120 år som verksamma kombineras tradition ihop med nytänk – något som resulterat i flera högkvalitativa och konstnärliga produkter.

Så säkrar du dina värdesaker – på ett snyggt sätt

När vi lämnar våra hem och låser ytterdörren låter många sina dyrbara prylar ligga framme. Smycken, pass, nycklar och pengar ligger sällan på svåråtkomliga ställen. Med säkerhetsskåp från Scandinavian Safe blir förvaringen trygg – och riktigt snygg.

Listan: 3 skäl att skaffa spotlights till ditt hem

Många underskattar hur viktiga ljuskällorna är i ett rum men faktum är att placering och val av lampor kan vara detaljen som knyter ihop rummet och inredningen.

Nu kan man hitta möbler och inredning på en och samma plats – sökmotorn FAVI lanserar i Sverige

Efter succé i flera andra länder i Europa lanserar FAVI, sökmotorn för möbler och inredning på den svenska marknaden.