D-vitamin i sprayform – 97% högre upptagningsförmåga än tabletter och kapslarInför kommande vintermånader är det extra viktigt att komplettera sin kost med vitamin D och kroppens reserver bör fyllas på redan nu. Under vinterhalvåret är det svårt för kroppen att tillgodogöra sig vitamin D genom solen då det är lite sol och vi är ordentligt påklädda. A to K har tagit fram en smart och effektiv D-vitaminprodukt som är ett bra komplement till den dagliga kosten.

Länge har tabletter och kapslar varit det enda alternativet för att komplettera sin kost med vitamin D. Många tycker det är obehagligt och jobbigt med stora piller, men nu erbjuder A to K en helt ny D-vitaminspray som sprayas direkt i munnen och som även har högre upptagningsförmåga än tabletter och kapslar.

Shine heter produkten och vi tycker att det känns som en innovativ och spännande nyhet inom kosttillskott. Produkten är utvecklad tillsammans med forskare och näringsexperter och den finns idag på landets apotek. 

Läs mer om Shine Vitamin Spray här

– Vi ville utveckla en produkt som hade högre upptagningsförmåga än dagens alternativ och som gör det enklare för konsumenten att få i sig sin D-vitamin, berättar Claes Persson, VD på A to K. 

Med hjälp av den höga upptagningsförmågan känns Shine Vitamin Spray som det effektivaste sättet att få i sig vitamin D idag. Med storleken på vissa av dagens kapslar är det extra skönt att kunna ha en spray som är enkel och smart men även smakar gott. 

– Vi är stolta över att kunna erbjuda en produkt som kan hjälpa alla som upplever obehag med stora tabletter att kunna få i sig sitt kosttillskott på ett smartare sätt.

Vitamin D har många viktiga egenskaper såsom att den bidrar till normalt upptag/utnyttjande av kalcium och fosfor samt bidrar till normala kalciumnivåer i blodet. Vitamin D bidrar också till att bibehålla normal benstomme och bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion samt till immunsystemets normala funktion.

I sortimentet finns flera typer av vitaminsprayer såsom Defence, Recharge och Junior D-vitamin alla med fokus på att göra det enklare för konsumenten att ta sitt kosttillskott. 

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Det är viktigt med en varierad och balanserad kost samt hälsosam livsstil. 

A to K är ett svenskt företag och varumärke som tillsammans med forskare och näringsexperter utvecklat en serie med smarta och funktionella vitaminsprayer som intas direkt i munnen. Produkterna är tillverkade inom EU enligt högsta livsmedelsstandard och har genomgått samtliga av apotekens omfattande kvalitetskontroller. Våra produkter finns idag hos ditt apotek samt andra utvalda återförsäljare.

Samtliga våra produkter innehåller 30 dagsdoser och intas med 2 sprayningar i munnen per dag.

Följande produkter finns i vårt sortiment:

Shine – Vitamin D

Defence – Vitamin C, Vitamin D, Zink

Recharge – Vitamin B12, Vitamin D, Folsyra

Junior – Vitamin D

Webbsida: www.atok.se