Därför ska du boka undersökningen hos Göta Tandvård

Det är lätt att glömma bort sina tandläkarbesök, men att inte regelbundet besöka tandvården kan leda till komplikationer som karies, tandköttsproblem och tandinfektioner – något som kan bli en dyr historia. 

Att ta hand om tänderna känns för de flesta som en självklarhet – men när gick du eller dina familjemedlemmar egentligen senast till tandläkaren? Att vänta tills läget är akut är sällan en god idé, menar Ludwig Hansson, leg. Tandläkare och Specialist i protetik på Göta Tandvård i Göteborg, och konstaterar att en basundersökning kan upptäcka potentiella problem i tid.

– Att säkerställa att tänder och tandkött mår bra, att rengöra och kanske komma med tips på förbättrad munhälsa kan göra stor skillnad i längden, säger han.

Hos Göta Tandvård kan du få hjälp med allt från allmän tandvård som årliga tandvårdskontroller, lagningar, rotfyllningar, akutbehandlingar och estetiskt tandvård till mer avancerad tandvård som tandimplantat. Här arbetar ett team med stor erfarenhet av det stora och det lilla – och Ludwig berättar att många patienter inte minst hyllar deras arbete med tandvårdsrädsla.

– Vi lyssnar på patienten och varje behov för att säkerställa bästa möjliga vård och bemötande, oavsett anledning till besöket eller tidigare erfarenheter. Vårt motto är Kvalitet till rätt pris, vilket gör att vi är extra stolta över att kunna erbjuda så pass många behandlingar med samma höga kvalitet.

Trots att många är medvetna om de många hälsofördelar som en frisk mun medför går alltför få regelbundet till sin tandläkare eller tandhygienist.

– Det kan bero på tidsbrist, på rädsla eller helt enkelt andra prioriteringar. Besök oss på Göta Tandvård och låt oss tillsammans arbeta för att skapa en trygg och välkomnande miljö för din tandvård, oavsett vilka hinder eller prioriteringar som tidigare har stått i din väg. Dina tänder förtjänar den bästa vården och vi strävar efter att erbjuda just det. Välkomna! 

Alla förtjänar en prisvärd, god och kvalitativ tandvård. Vi hjälper dig att laga dina tänder om du har fått karies, om någon tand gått sönder eller lossnat. Göta Tandvård vill även hjälpa dig att förhindra att det uppstår nya problem.
Det är bra att träffa en tandhygienist för att förebygga uppkomst av karies och få råd kring din tandhygien.
 

Vi är anslutna till Försäkringskassan samt Västra Götalandsregionen.

Läs mer på gotatandvard.se.