Så ska barnfamiljer, äldre och personer i hemlöshet få en god jul med Frälsningsarmén

På julafton ska det spenderas tid med nära och kära, men när alla samlas runt julbordet är det lätt att ta allting för givet. Tyvärr innebär inte julen glädje för alla då många inte har råd med julens festligheter eller ens tak över huvudet, och ett ökat tryck uppstår med stigande priser. Frälsningsarmén har identifierat de grupper som är i behov av en god jul och kommit med en lösning.

– Med utgångspunkt i vår kristna tro bedriver vi julfirande på våra kårer med samlingar, presenter och nödvändigheter till de behövande, berättar Emilia Beijer, Content- & kampanjansvarig på Frälsningsarmén.

Fyra tips för en lyckad julfest

Är du arrangör eller sitter med i företagets festkommitté? Då ska du fortsätta läsa! Äntligen! Tiden på året är här när den årliga julfesten ska planeras. Är du arrangör eller sitter med i företagets festkommitté ska du fortsätta läsa. Här kommer fyra konkreta tips som kommer att få hela företaget att jubla. Sätt ett tema […]

Så får du en extra god hummer på nyårsafton

I år blir det ingen stor nyårsfest med vännerna på nyårsafton, men en tradition som kan fortgå är att till bubblet servera hummer. Kanske har hummern alltid haft en given plats på nyårsmiddagen eller så är 2020 året då den får det. Här är Ullmos bästa tips för en lyckad middag.

Gör julen extra lyxig i år – med havets läckerheter

Julen närmar sig med stormsteg, men i år lär den skilja sig lite från tidigare jular. Varför inte göra det bästa av julfirandet och lyxa till det med ett festligt julbord. Vem har sagt att hummer bara kan serveras på nyår? Här är Ullmos bästa recept.

Så får du det ultimata julbordet – med Leksands Knäckebröd

Leksands knäckebröd har länge varit en klassiker i svenskarnas skafferi. Knäckebrödet passar perfekt till snabba frukosten, till lyxiga helgfrukosten, som mellanmål och även till middagen. Det går också att använda på alla möjliga sätt till jul. Vad sägs som en knäckegriljerad julskinka?