De har föregått med gott exempel sedan 1920 – nu firar Boo Energi 100 årSedan 1920 har Nackaföretaget Boo Energi erbjudit trygga elavtal till ett förmånligt pris. 2019 korades de till Årets Nackaföretag och sedan i mars klimatkompenserar de för all el utan att ändra sina priser – dessutom kan man få rabatt på sin elräkning genom att motionera.
– Vi har satt våra kunder först och föregått med gott exempel i hundra år. Att nu erbjuda klimatpositiv el är ett steg vi tar för att fortsätta på samma spår, säger Maria Hultman, Marknadsansvarig på Boo Energi. 

Det behöver inte vara svårt att hitta ett tryggt och förmånligt elavtal. Sedan 1920 har Boo Energi i Nacka satt sina kunder i främsta rummet och lagt stor vikt vid att alltid tillhandahålla tydlig information, svar på kundernas frågor och erbjuda riktigt bra produkter som inte bara gynnar användarna utan även miljön.
Vill du veta mer om vad Boo Energi kan erbjuda dig? Klicka här

2019 korades Boo Energi till Årets Nackaföretag och i mars 2020 tog de steget över till klimatpositiv el.
– Redan 2014 bestämde vi oss för att sälja hundra procent av vår el från förnyelsebara energikällor. Vi har nu valt att dessutom klimatkompensera. Vi tar det här viktiga steget för att främja miljön och därför låter vi inte våra kunder betala något extra för det, säger Maria Hultman.
Här kan du läsa mer om klimatpositiv el

Inga dolda avgifter
Som kund hos Boo Energi guidas du till det elavtal som passar dig bäst. Maria berättar att du slipper att fundera på om du betalar rätt pris för din el och menar att de alltid har utmärkta priser, utan dolda avgifter.
– Våra kunder behöver inte förhandla för att få ett bättre elpris utan kan alltid ta del av våra tydligt redovisade priser med låga marginaler och generösa avtalsvillkor. Ett tips är att aldrig teckna elavtal i köpcentrum eller via telefon, där ni lovas ”el till inköpspris” och andra orimliga priskonstruktioner. Ofta blir det väldigt dyra avtal med långa bindningstider. Jämför alltid med oss innan ni bestämmer er; vi döljer inget, du kan lita på vad vi säger, helt enkelt.
Vill du se Boo Energis elpris? Klicka här

Med tydlig information och stort stöd av Boo Energis kunniga personal behöver du inte oroa dig för att betala för mycket; du har dessutom möjlighet att få rabatt på din elräkning – genom att träna.
– För oss går hållbarhet hand i hand med att må bra. Därför erbjuder vi våra kunder möjligheten att motionera ner sin elräkning, exempelvis genom att ta en kvällspromenad, springa, gå till gymmet eller ta en golfrunda.
Vill du veta mer om hur det fungerar? Klicka här

”Mer hållbart än någonsin”
Maria förklara att din aktivitet registreras i appen E2E Boo Energi och dina förbrända kalorier omvandlas till kilowattimmar – som i sin tur dras av på din månatliga faktura. Appen är gratis och finns att ladda ner i Appstore eller Google play.

– Boo Energi har alltid lagt stor vikt vid att kunderna ska känna sig trygga, de ska inte behöva sätta sig in i elmarknaden, utan kunna lita på det vi säger. Vi vill att man är kund hos oss för att man gillar oss, inte för att man sitter fast i krångliga och långa avtal. Genom att fokusera på hållbar energi och en hälsosam livsstil fortsätter vi föregå med gott exempel, som vi gjort i hundra år. Nu siktar vi på att fortsätta i hundra år till, på ett mer hållbart sätt än någonsin.

 

I 100 år har Boo Energi tagit hand om sina kunder med en nära och genuin service. De blev 2019 utsedda till Årets Nackaföretag och fick för fjärde gången i rad omdömet Mycket väl godkänd i energibranschens bredaste kundundersökning.

All el kommer från förnyelsebara källor med tydligt redovisade priser, låga marginaler och generösa avtalsvillkor.

Läs mer här