De har personlig assistans av högsta kvalitetVill du ha bästa möjliga kvalitet på din assistans? Då ska du vända dig till Novasis.
– Det är väldigt viktigt för oss att både brukare och personliga assistenter ska ha det bra och därför erbjuder vi bästa möjliga kvalitet och högsta möjliga löner, säger George Cojocaru, vd på Novasis.

Novasis Erbjuder personlig assistans med högsta möjliga kvalitet – vilket de har gjort i över 10 års tid. De har de bästa ur två världar då de har det lilla företagets personliga engagemang i alla sina kunder och det stora företagets styrka, kunskap och resurser för att ge varje unik individ det de behöver för att känna sig trygga.

– Utöver att vi ger den bästa personliga assistansen så erbjuder vi på Novasis ett mervärde i form av stimulerande aktiviteter för våra kunder och assistenter. Aktiviteterna är ett positivt inslag och våra kunder är med och påverkar vilka aktiviteter de vill att vi på Novasis anordnar. Varje år träffas vi och äter julbord och under sommaren håller vi sommaraktiviteter på flera platser.

Några av deras kunder har ett stort reseintresse och då hjälper Novasis dem att budgetera för resor och att hitta resmål som är fullt anpassade.
– Vi arbetar för att ge våra kunder mer än bara en vardag. Vi vill ge dem ett fungerande och normalt liv, som vem som helst. Det är Novasis filosofi, säger George Cojocaru, vd för Novasis.

”Vi har de bästa lönerna och de bästa förutsättningarna"
Novasis värnar om sina assistenter och jobbar ständigt för att höja ryktet och standarden för deras assistenter. För att höja kunskapsnivån och arbetet så erbjuder de sina assistenter utbildning och coachning. De träffas ofta för gruppmöten där fokus är att leda arbetet framåt.
– Man kan kalla våra assistenter för företagets ryggrad och därför har vi branschens högsta löner.
Vill du arbeta som personlig assistent? Se Novasis lediga tjänster här

Därför ska du som brukare kontakta Novasis
På Novasis fokuserar man på de tre ledorden trygghet, frihet och närhet. Tryggheten innebär att assistansen anpassas efter ditt sätt att leva och Novasis är transparenta i allt de gör för att du ska få insyn i din assistans. Med frihet menas att det är du som bestämmer hur din assistans ska vara eftersom du givetvis känner dina behov bäst. Närheten innebär att din personliga kundansvarig alltid ska finnas i din närhet och kunna besöka dig samma dag som du ringer.
– Hos oss är du trygg, både som individ och med din assistent. Vi på Novasis ser allt som har med din assistans att göra som en självklarhet, avslutar George.
Läs mer om varför du ska välja Novasis 


Om oss
Novasis Mitt AB startades 2007 av George Cojocaru. Genom sitt arbete som jurist och mångåriga engagemang av att hjälpa människor med funktionshinder har George skapat ett företag som brinner för sina kunder och deras behov.

För oss är personlig assistans en självklarhet. Det gäller för så många människor och deras rätt till denne är oerhört viktigt. George är en flitig deltagare i olika debattforum och kämpar för allas rätt till assistans. Hos Novasis finns inga hinder bara möjligheter.

Novasis är ett företag med personligt engagemang från alla våra medarbetare. Våra kunde är alltid i FOKUS för vårt dagliga arbete.

Vår filosofi är att vara nära våra kunder för att skapa en trygghet. Genom våra kontor har vi möjlighet att täcka av hela Sverige och alltid finnas nära till hands.

Kontakta Novasis här George Cojocaru , vd på Novasis.